-
Široka trenirka..
Da objasnim.
Tražim nešto doljnji dio trenirke, ali da nije trenirka. Zapravo, nekog laganog pamučnog materijala, slično dimijama, ali da nisu dimije.
Dakle, da ima u struku, bolje rečeno oko trbuha rastezljivi i široki pojas. A doljnji dio, od pojasa na niže da je onako malo širi, da više leprša oko nogu, ali da ipak nisu klasične dimije. Ne bih da mi nekaj visi među nogama. A opet ne bih da mi guzica bude utegnuta.
Eto, ako ima netko tko je shvatio što je pjesnik htio reći, a zna gdje bi bilo takvo nešto, bila bih jaaako zahvalna!
-
možda nešto kao na zadnjoj slici na dnu skroz lijevo?
http://www.mama-nova.hr/katalog/kombinacije.htm
-
Da, tako nešto, ali da je ovaj dio koji pada preko guzice ipak nešto širi. Onako još malo više vrečasto. Je rmi je guza malo veća, pa bi ovo meni bilo pomalo utegnuto!
Ajme moja Iva ima jedne takve hlače, sad sam se sjetila. Šteta da ne stanem
u vel. 3.
-
-
-
Ma neću suknju imam ružne noge!
Spajka znam da ćeš me ubiti i uopće se neću više opravdavati. Baš sam koza. Bila sam na bolovanju i svašta nešto...Radim popodne ovaj tjedan, bum ti se javila.
Mislila sam da sama sašijem ali je takav materijal teško šivati na vulgaris kućnu mašinu!
-
-
Evo, ja neki dan našla baš to što ti tražiš u kineskom dućkasu na Črnomercu gore na katu. 60kn, ima crnih, sivih, sneđih i ljubičastih.
Tog ti inače zan biti po teilly weilly-ju ili new yorker-u. Prošle godine sam kupila dvoje za 99 kn/kom u terranovi.
Nadam se da sam pomogla
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma