Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Dekorativni kamen

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Dekorativni kamen

može mi tko reći kolika je po prilici cijena m2 postavljanja dekor kamena na zid.
    zanima me da li je 180 kn/m2 puno( meni se čini da je!).
    hvala...

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mislis li na 180 kn po metru za ruke ili za metar kvadratni dekorativnog kamena?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

to su ruke po m2(cijena m2 samog kamena je 208 kn što mi je ok)...zanima me cijena postavljanja.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hmmm, i meni se to cini puno, posto za postavljanje plocica uzimaju oko 10 eura po kvadratu, a ovo mi se ne cini nista kompliciranije, no opet vjerovatno zavisi i o vrsti tog kamena. Ali raspitat cu ti se malo kod staroga, on se kuzi u to pa ti javim sutra, ako vec ne dobijes odgovor od nekoga drugoga.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ako misliš na Benkovački kamen mi smo prije 2 godine platili 200kn/kvadratu. Znači u cijeni je materijal i ruke, a dobili smo ponudu i za 600 kn/kvadratu!!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ne nije benkovački, to je malo skuplje znam jer imamo na moru taj( to je pravi kamen, teže se reže i sl.) ovo su oni dekorativni kameni(zapravo i nije kamen već se taj materijal lijeva u kalupe i ispadneu kao kamen i ljepe se na zid.) postoje modeli koji se figiraju i ili ne. naš je imitacija rustikalne cigle.nikakva posebna priprema nije potrebna i samo se lijepe na zid. ništa kompliciranije od keramike( možda čak i jenostavnije), a tim više jer se radi o ravnom zidu kod nas, nema nekih rezanja i kuteva i sl.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zarrin, imaš kakvu fotkicu kako bi vaše trebalo izgledati!
    mi ćemo vjerojatno imati ukrasne bijele cigle!

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

to smo mi planirali stavljati na ogradu od balkona,na siporeks,to je negdje cijena. mi planiramo boju granit sivu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •