-
Dekorativni kamen
može mi tko reći kolika je po prilici cijena m2 postavljanja dekor kamena na zid.
zanima me da li je 180 kn/m2 puno( meni se čini da je!).
hvala...
-
Mislis li na 180 kn po metru za ruke ili za metar kvadratni dekorativnog kamena?
-
to su ruke po m2(cijena m2 samog kamena je 208 kn što mi je ok)...zanima me cijena postavljanja.
-
Hmmm, i meni se to cini puno, posto za postavljanje plocica uzimaju oko 10 eura po kvadratu, a ovo mi se ne cini nista kompliciranije, no opet vjerovatno zavisi i o vrsti tog kamena. Ali raspitat cu ti se malo kod staroga, on se kuzi u to pa ti javim sutra, ako vec ne dobijes odgovor od nekoga drugoga.
-
Ako misliš na Benkovački kamen mi smo prije 2 godine platili 200kn/kvadratu. Znači u cijeni je materijal i ruke, a dobili smo ponudu i za 600 kn/kvadratu!!
-
ne nije benkovački, to je malo skuplje znam jer imamo na moru taj( to je pravi kamen, teže se reže i sl.) ovo su oni dekorativni kameni(zapravo i nije kamen već se taj materijal lijeva u kalupe i ispadneu kao kamen i ljepe se na zid.) postoje modeli koji se figiraju i ili ne. naš je imitacija rustikalne cigle.nikakva posebna priprema nije potrebna i samo se lijepe na zid. ništa kompliciranije od keramike( možda čak i jenostavnije), a tim više jer se radi o ravnom zidu kod nas, nema nekih rezanja i kuteva i sl.
-
zarrin, imaš kakvu fotkicu kako bi vaše trebalo izgledati!
mi ćemo vjerojatno imati ukrasne bijele cigle!
-
to smo mi planirali stavljati na ogradu od balkona,na siporeks,to je negdje cijena. mi planiramo boju granit sivu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma