Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Odvod(i)

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Odvod(i)

imam problem - vec danima ne mogu oprati sudje, a da pri tome ne poplavim cijelu kupaonu
    imamo septicku, dala sam ju ocistiti, ali problem i dalje postoji
    iz istog razloga ne perem ves, imam vec valjda kubik vesa za oprat, a kaj je najgore nemremo se ni oprat kak se spada (zivimo ko u nekim ratnim uvjetima.. pranje s litrom-dvije vode i takto...)
    ne zovem majstora jer trenutno nemam novaca da mu platim, a svi moji frendovi su daleko od toga da se kuze u vodovod

mozda je neka bedastoca u pitanju, al ja vise nemam ni jednu jedinu ideju kaj bi to moglo bit pa si mislim mozda vi znate kaj bi jos mogla procackat

sve odvode, koje sam mogla, sam pocistila rucno (ne pitajte kak je to zabavno), nalijala nutra raznih kemikalija, ali NISTA nije pomoglo

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo nedavno bili u problemu s odvodom, isto su nam doma bili ratni uvjeti i to valjda mjesec dana
    jer kako mm prvo voli sve probat sam, dovukao je neku sajlu, povuci, potegni, izmucili smo se i nazuljali s njom, ulili i 5 litrara otrova, sve razlicitih, svak ima drugu preporuku koja "djeluje"
    na kraju je samo majstor uspio srediti stvar

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo slican problem koji se stalno ponavlja, valjda cijev nije pod dovoljno velikim nagibom. Obicno poboljsam stanje tako da nasipam sode bikarbone u odvod, nalijem malo vode, i onda na to nalijem ocat. To se prilicno zapjeni - mislim da ta pjena istjera dio taloga iz cijevi.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mukica, mislim da stvar može spasiti samo sajla i netko tko je zna koristiti

Gost

Početno

Mi smo imali takvu situaciju , ono krenem se umiti voda na sifon van , idem pišat pustim malo vode voda van na školjku,sifon......ma užas ,nametali kiseline i ništa , metali i metali kaj nam je god došlo pod ruku , no na kraju je muž uzeo neku sajlu i roštao po cijevima kroz sifon i paralelno sa tim smo polagano puštali vrelu vodu i nakon par sati napokon je voda krenula punim šusom.Izgleda da se negdje u cijevi stvorio mastan čep od kose , dlaka i svega sranja .Probajte proroštati sa sajlom pa ćete vidjeti .

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ili proroštati sajlom, ili uzmeš šlauf onaj za zalijevanje vrta, pranje auta,... treba ti cca 2 metra šlaufa (crijeva). Priključiš ga na vodu i gurneš crijevo u sifon i po redu u svaki odvod. Postaš vodu ko manijak i nadaš se da ti sve ne iskoči u glavu.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Miniwash sa crijevom za odštopavanje odvoda. Nakon takvog tretmana slijedećih ~30 godina nećeš imati brige. Zapravo će bilo kakav miniwash s bilo kakvim priključkom obaviti posao, ali uz nešto više multimedije po kupaonici. Za razliku od sajle ne oštećuje cijevi.
    Moj miniwash je zatrpan snijegom na viksi pa probaj pitati dalje. Netko sigurno ima.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aaaaaa, Davore, sad si mi otkrio Ameriku.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Miniwash sa crijevom za odštopavanje odvoda. Nakon takvog tretmana slijedećih ~30 godina nećeš imati brige. Zapravo će bilo kakav miniwash s bilo kakvim priključkom obaviti posao, ali uz nešto više multimedije po kupaonici. Za razliku od sajle ne oštećuje cijevi.
    Moj miniwash je zatrpan snijegom na viksi pa probaj pitati dalje. Netko sigurno ima.
    Pa to je to kaj kaj i ja pričam. Sa običnim crijevom za vodu - isti efekt.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa... razlika je samo oko 100 ili više bara

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Pa... razlika je samo oko 100 ili više bara
    To je istina, ali mi smo bez obzira uvijek uspjeli s tim običnim crijevom za vodu. Priključiš na pipu i otvoriš do max, nije niti to loše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •