trudna sam oko 6 tjedana. nemam medicinskih komplikacija zbog kojih bi mogla ići na čuvanje trudnoće. imam samo teške cjelodnevne mučnine zbog kojih mi je gin dala Torecan čepiće. rekla je da postoji mogućnost da malo prokrvarim, ali da je to normalno osim ako ne potraje, a moglo bi ga uzrokovati brže hodanje, neki napor, spolni odnos itd. ja imam dosta dinamičan posao, stalno sam na nogama , vrlo malo sjedim tek da nešto upišem u obrasce i dnevnike po potrebi. odlazim svakodnevno u negrijano skladište gdje se zadržavam od 45min do 1 i pol vremena. non stop šmrcam ,a i nedavno sam imala jaku prehladu zbog toga. ritam posla je dosta ubrzam i sve je kod nas na odjelu hitno i mora biti gotovo u roku odmah .veća smo privatna firma, a shefica mi je singlica - nema muža ni djece - to puno govori!
u prvoj trudnoći, bila sam tada kod druge ginekologice, slične okolnosti, pucale su me emocije i rasplakala sam se ko kišna godina i ona mi je odmah pisala komplikacije.
onako usput ću navesti da sam nakon povratka na posao degradirana na posao sa SSS, a do tad bila voditelj laboratorija.
otkako sam počela raditi u nedostatku sam s vremenom, djete ide u jaslice i malo vremena provodimo zajedno. sad kako sam trudna stanje u zadnja 3-4 dana postaje još gore. neraspoložena sam zbog tih mučnina, stano sam umorna i spava mi se, bezvoljna sam za išta. trenutno sam na bolovanju ovaj tjedan zbog djeteta i baš dana s bila na pregledu kod gin. i ne mogu zamisliti, a moram, da u ponedjeljak dolazim na posao RADITI! (nisam lijena, da netko ne misli, samo bezvoljna i muka mi je)
znam da zvučim kao da kukam i oplakujem samu sebe, ali željela bih na održavanje trudnoće, ali kako?