-
14 mj., cicanje po noći ko zna koliko puta pa zadnje oko 9,pol 10 kad se dižemo iz kreveta pa jutarnja higijena oko 11 voće sa žitaricama, grizom, palentom oko 13, nekad cica, nekad dinkel keksić, obični jogurt 15 ručak kojeg ne pojede cijelog obično pa ga dovrši ili nakon spavanja oko 18 uz cicu poslije spavanja nekad zna pojesti i neku voćku, mrkvicu, ili ostatak od ručka oko 20 večera, palenta sa svježim sirom npr, ili neka žitarica sa sirom ili jogurtom i sl. cica prije spavanja oko 21 i 30 do 9 mj. je htio sjediti mirno u hranilici i jesti ali sad ni pod razno. sjednemo na pod pa ga hranim ili meni na krilu ili on sjedi na svom autiću pa ga hranim, snalazimo se...
-
Ah, evo i nas u ovoj ekipi....Cicanje 2,3,4, puta noću, doručak oko 10 ( jabuka ili kruška s nečim, najčešće u obliku kompota), ručak oko 13h , spavanje uz cicanje, nakon buđenja voće opet s nečim, večera ostatak od ručka ili neki Lino bez mlijeka na rižinom mlijeku ( mi smo alergični na svašta nažalost pa nam to dodatno otežava).E sad, u zadnje vrijeme od svega navedenog pojede 3,4 žličice i onda ljutito okretanje glave. Stavim lapotop na kuhinjski stol i nađem Bumbu kojeg obožava pa tako uspijemo progurati još malo ali u principu sve je to jako malo. U principu ispada da je ganjam po stanu pa gdje se zaigra tu uvalim žličicu dvije.....Ono što baš s guštom hoće je kruh i jabuka oguljena, nju dohvati kao vjeverica i gricka
) Inače ima samo dva zuba i muče je ovi š izlaze pa se tješim da će proći.....
-
Evo danas npr: po noci 2x cica, budjenje u 8 i odmah hoce bananu, oko 9:30 zganci s jogurtom, spavanje oko 11, nakon budjenja cica, pa pola banane, pa zganci s maslinovim uljem. Spavanac oko 4, opet nakon spavanja cica, pa ostatak zganaca i naravno pola banane. Za veceru sam joj dala rizoto s povrcem, pojela je par zlica i otisla zicat kruh. Pred spavanje ce mozda biti jos malo banane (ako se ne uspijem oduprijeti zicanju) i cica za laku noc...
Meni se to cini dosta klope za njenu dob. Naravno ni zalogaj nije bio u hranilici, vecinom je bilo ili u krilu ili je okolo hodala i jela...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma