-
Stvarno ne bi znala ništa, nadam se da će se netko javiti tko zna više. U svakom slučaju pozdravi rex i reci da smo uz nju i da vibriramo da sve bude ok
-
-
Hej rex mužiću, baš ti hvala što si nam se javio, mi smo se brinule za nju, a pretpostavile da je u bolnici. Bit će sve ok! Sigurno je na vrijeme došla tamo! Moje iskustvo je da sam i ja u to vrijeme bila na preparima – imtravenozno, samo sam bila 2 prsta otvorena, ali kontrakcije su se smirile, (ipak pre-par oralno nije dovoljno jak, ovako zaista djeluje) držali su me do 36og tjedna i onda sam smjela hopsati do kraja. Ne brini, smirit će se to brzo! Puno nam ju pozdravi, izljubi i pomazi bebice!
-
-
-
Rex muž(ovo muž je malim slovom jer se mi muževi stvarno tako i trebamo osjećati u odnosu na Vas žene)[/quote]
Hajde, hajde, kakva je to sad lažna skromnost?!
To se ti sad smo tako osjećaš, zato što misliš da ne možeš pomoći, žena nosi dva života i sve ovisi o njoj, ali neeee... podrška, ljubav... nemaš pojma koliko te sad treba, uostalom, nebi ni mi bile žene, bez vas muževa! Zar ne? Ovako u paru smo tek kompletna osoba!
Pozdravi nam puno Veliku Ženu!
Velika žena zna kako načiniti muža velikim!
(al, sam se ja dala u filozofiranje
)
-
Kako nam je rex? Jel šljakaju ti prepari?
Nitko ništa ne javlja
-
Sve je OK.Kontrakcija ima samo par na dan.Držimo fige!!
-
Bravo! Pozdrav rex i malim borcima!
-
Danas smo saznali da se otvorila još jedan prst! Kontrakcija je malo, ali ih ima.Terapija je strogo mirovanje i prepari koji su smirili kontrakcije ali nisu spriječili otvaranje.U subotu 19. bi trebala ući u 30 tjedan. Malo nas hvata strah.
rex muž
-
Držim vam fige, izdržat ćete vi ovo, još malo!!!!! Pusa rex i malim anđelima!
-
Malo sam pogledala- ako je 06. bila 28+2, tada 19. ulazi u 31-tjedan što je puno, puno bolje.
. A i 2 prsta u ovoj dobi trudnoće, pogotovo blizanačke stvarno nije strašno. Bitno da su vodenjaci čitavi i da bebe napreduju.
Nadam se da su joj i šečer dotjerali....
Šaljem vibre da izdrži još barem mjesec dana.
-
Drzim fige i vibrrrrrrrrrrrrrrrrrram da bebe plivaju jos koji mjesec
-
~~~~~~~~~~~~ vibrrrrrrrrrrrrr!
Drž se, Rex ! Pusa blizancima!
-
Ma, naravno da nije strašno, ja bila u 29om otvorena 2 prsta i izgurala do kraja! To su blizanci, sam nek se ona polako otvara, bar se neće morati s tim mučiti na porodu! Bit će to supić!
Ako miruje, (a tamo mora) nema frke!
Nadam se da ona nije zabrinuta, u toj bolnici samo svašta lošeg čuješ...
Držite se
-
-
Nakon odličnog vikenda jutros je opet bilo kontrakcija.Baš smo se prepali.Oko podneva se smirilo i sad (16h) je solidno i mirno.Rex vas pozdravlja i vjerujte puno nam znači vaše javljanje na ovaj forum.
HVALA SVIMA!!!
Rex muž
-
-
reci joj da vibramo da se bebice strpe
a kao mali bonus: moje sestre su rođene u 32. tjednu, bile su dva mjeseca u inkubatoru a kasnije apsolutno nikakvih problema. u par mjeseci su po svemu dostigle vršnjake.
-
Evo, ja i moja seka smo isto blizanke rođene u 32 tj. prije 26 godina i sve je prošlo OK!
-
Vibriramo da se bebači strpe još malo.. Rex
-
Pozdrav od Rex muža.Danas su Rex skinili sa prepara intravenozno.Ruke su joj skroz izbodene.Bar malo da se odmori, ali čemu sve to kad su kontrakcije ponovo počele.Doktorica je rekla da bi trebala izdržat još tri tjedna ali sumnjam da će uspjeti bez igle.I dalje je otvorena dva prsta.Sutra je 30+5.
Pozdav svima od Rexa i Rex muža!
-
Baš sam mislila na vas.
Ma nisu toliko bitne kontrakcije ako ima dovoljno plodne vode, uredne protoke i ne otvara se dalje. Nadam se da uzima i Mg.
I da će skupiti snage i izdržati još malo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
drzimo fige da se kontrakcije smire i otvaranje prestane ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
evo još malo vibri za mamu i nestrpljive bebice!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
vibreeeeeeeeeeeeeeee za rex i bebače
-
Evo i mi šaljemo još malo vibrica da bebice ostanu još nekoliko tjedana s mamom
vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrr
-
-
Samo naprijed Rex-family, možete vi to!
-
Rex, Rex muž i mali Rexići vibriram da sve bude ok !!!!!!!!!!!!!!
-
Hvala svima, javit ću se s novim vijestima.
Rex muž
-
A čovječe :shock: klasična bolnička priča! Samo da izguraju još koji tjedan! A ne vjerujem ja da oni daju Mg u bolnici :/ Rex muž, možeš joj ti odnijeti one šumeće, pa nek tuče još po 600mg, to će sigurno pomoći!
Puse bebačima, ne daj se rex
-
Pozdrav za Rex i njenog M. Vibriram da naša draga Rex izdrži što duže sa svojim bebama u stomaku.
-
Vibriramo da se bebači strpe još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Osoblje foruma
vribriamo za rex i bebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Evo da se pridruzim toplim željama da njih 3 ostanu u komadu još koji tjedan barem. puse
-
Rex muž se javlja.Kontrakcije su se smirile, za sada je stanje vrlo dobro.Danas je 31+1.
Pozdrav svima od Rex-a i Rexića i Rex muža.
-
Hvala ti na javljanju. Baš se veselimo da je mirnije. Nek tako i ostane :D
pusa ženici i bebicama
-
Kako reče cekana, nek tako i ostane!!!! :D
Pusa Rexićima
-
-
Pozdrav, Rex muž se javlja.
Rex je dobro, sve vas pozdravlja.Kontrakcija je malo, šećer je u redu, ctg je u redu i guramo dalje(32+1).
-
Jupi!!!!
Pozdravi i ti nju!!!
-
:D Ma bravo za bebače! Pusa rexićima!
-
Super, već ste prešli kritični tjedan !!!!!!!!!! :D
Neznam da li je već negdje pisalo- što su mali Rexići po spolu?
-
-
rex prvotno napisa
Curica i dečko.
Prekrasno
Držim vam fige mali Rexići
-
Baš mi je drago da super napredujete! Ajmo još malo pa gotovo.
A kombinacija je super
-
Tata rex, javi seee.
Nadam se da je ostatak obitelji još 3u1.
-
Ja isto već danima mislim na rex, di je, šta je, kako je, ali zadnjih dana sam kratko na netu pa zaboravim pitati. Tata rex javi se, mislim da je rex spominjala negdje davno da bi porod mogao biti oko Nove Godine bez obzira na termin?! Očekujemo dobre vijesti i vibriramo~~~~~~~~~~~~~
-
Pozdrav svima,
Sve je u redu, danas je 34+1, kontrakcija je malo , šećer je u redu, zasad sve štima.Guramo dalje.
Rex muž
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma