Haj! :D U šestom sam tjednu trudnoće . Molim vas ako netko ima iskustva sa smećkastim iscijedkom,u prirodno začetoj trudnoći. Naime,jako sam se uplašila kad sam vidjela smećkasti iscijedak a ginić nije našao ništa zabrinjavajuće. Ništa me ne boli ,a kad mirujem nema smeđeg iscijedka. Znam da ima topica na tu temu ali nisam mogla naći za prirodnu trudnoću.HELP ! THANK YOU!!![]()

Odgovori s citatom
Ako još netko ima iskustva neka se javi!!
Jer netko još ima iskustva sa smećkastim iscijetkom i trudnoćom, začetom prirodnm putem, u 7 tj. trudnoće, naime jako me to zbrinjava. Kada mirujem, manje je, skoro ništa, a neki dan sam malo više hodala, popela se po stepenicama do stana i malo ostala bez daha, i osjetih da mi nešto ide, pogledam i smećkasti vodenst iscijedak!Jel bi trebala uzimati vaginalete? Naime, pijem dabrostone 3*1. Prvih 6 tjedna uopće nisam znala da sam trudna, naime još sam trčala 50 min. u komadu, išla na fitnes, znojila se na spravama, pješice na sljeme gore, i nikom ništa, a kad sam doznala, sva hepy, sad imam smećkati iscijedak. Dr. je rekao da on ništa ne vidi, jer on nestane kad mirujem!!
smeđi iscjedak mi se u tom periodu pojavio samo jednom kad sam cijeli dan laufala gradom i tad sam si i to zabranila do daljnjega...hvala bogu na kontroli u 10 tjednu mi je sve ok.ali ono što sam ja iz svog iskustva naučila to je da je smeđi iscjedak ozbiljni simptom i trebamo ga uzeti za ozbiljno...najbitnije je MIROVANJE!!!sretno