Najbolja fora je što sam sad išla pregledavati stare trudničke knjižice (ovo je treća bebica) U drugoj sam trudnoći s ovim nalazom (1čl. 1PP do unutarnjeg ušča) poslana u bolnicu i bila 5 tjedana na preparima, ali tokoliza, kasnije kad sam puštena kući u 36om tjednu sam nastavila prepar oralno. Da li je to stvar ginekologa ili trudnoće, vjerojatno ovo drugo, dr. kaže da je to sasvima uredan nalaz za treću trudnoću. Bitno je da CTG ne pokazuje trudove i da je unutarnje ušće zatvoreno.

Iskreno osjećala sam se ko kreten kad sam joj opisala sve te silne bolove, a ono sve Ok, no ipak se nalaz malo promijenio, sad vidim kad sam usporedila sve to, pa onda valjda nisu ti trudići bili bezazleni.
Ne moram reći da se sad super osjećam, eto, koliko i psiha igra ulogu u svemu tome!
Rex, horizontala stvarno pomaže, a dijeta... Što reći?
Mogle bi malo tračati o tome, mislim sve trudnice. Sve bi mi bile happy kada bi ostale napr. na +12, ali... ima nekih blaženih stvari i u tom trudničkom papanju, kao i u drugim ljepotama trudnoće, ja ću biti zadovoljna ako +20 bude gornja granica. Uvijek sam tu negdje, a kilice sletile za tren poslije poroda. Eeee, ja se raspisala, a ti si možda mislila na tvoj dijabetes :?