s druge strane, tetini odgovori i cjelokupan stav mi je neprofesionalan. ok, jasno je da I. neće umrijete ako jedan dan u vrtiću ne pojede ništa (makar je nečovječno uopće ne ponuditi djetetu neku drugu alternativu, pa makar i koricu kruha ili voćku ili puding, išta, jer znam da ni teta, a kamoli ne dijete, ne bi izdržala ciljeodnevni boravak bez hrane, bez ikakvog izvora energije koja im je potrebna jer su full aktivni svi u vrtiću), ali ako se to učestalo ponavlja, sorry. trebaš odreagirati na to, otići k ravnateljici, pedagoginji, nekome. osim toga,vrtići nisu tako jeftini! MM več koluta očima kada M doručkuje kod kuće (samo onda kad ja radim popodne, da se malo dulje podružimo jer me taj tjedan ne vidi od 9 ujutro do 19 navečer!) jer mi plaćamo vrtić 550 kn pa kao zašto su mu plaćeni obroci ako tamo ne jede (?), a kod vas mislim da je vrtić i skuplji.
ok, ne radi se sad o novcima, da ne odemo u krive vode.
I M je također gubio i gubi interes za jelom nakon cca 15 minuta iako je pola godine stariji od I. ali kad je bio u njenoj dobi definitvno smo radili isto što i vi po pitanju hrane, dok danas ipak to malo rijeđe radimo jer mu je sad koncentracija bolja po tom pitanju. također ima dana kad kod kuće sve pojede sam, a ima dana kad jede 5 zalogaja sam, a onda sam veli: "mama, daj me hrani". tako da po tom pitanju moižeš biti mirna, ima nas još sličnih

.