-
-
Joj ovaj novi forum me malo muči, nikako da ga skužim.
Uglavnom da završim.
Eto samo čekam uskoro da javiš da se lijepo adaptirao i da više ne plače.
-
Naravno da mora proći malo vremena da se prilagodi. Možda bi bilo dobro da ga muž vodi ako tako možete, to ponekad pali. Isto tako, meni su rekli da im dam da ponesu od kuće što god žele pa makar to bilo i nešto poput moje potkošulje! I ništa ne brini, on dosita prestane plakati nakon što ti odeš. I sama sam znala stajati u hodniku i čekati da prestane plakati, a prestao bi odmah i ostatak dana bi bio super.
-
Nivi, moram te utješiti. Moj je maleni ostajao doma sa tetom, kao u svojem okružju, poznatom, njegove igračke, krevetić, sve. Teta je bila ok, posvećivala mu se, igrala se, šetala po cijele dane s njim, ali je svejedno svako jutro plakao, i čim bi došla doma objesio se na mene i ne puštao... A sad curka od 16 mjeseci krenula u jaslice, prvi tjedan katastrofa od plača, nakon 1 mjesec bolovanja odmah u petak prvog tjedna prestala plakati, i od početka trećeg tjedna spava ko beba, bez ikakvih problema, jede, igra se, sve... Tako da bi vjerovatno plakao i tako se ponašao bez obzira na to gdje god bio, on je mamin sin i gotovo 
I strpljenja, znam da je grozno iscrpljujuće, ali proći će to brzo...
I duda pali, moja je nije htjela ni vidjeti prije, sad je bez dude ne moram ni nosit u vrtić
Držim fige da sve brzo prođe
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma