zanima me da li tko ima slicna iskustva....
moj mali je napunio prije mjesec i pol dana 1. god. i eto morala poceti raditi... uzela sam jos godisnji da prilagodbu odradimo kako treba, pomalo... 1.tjedan sam bila s njim po cca 1,5h, onda je ostajao sam sve duze i duze, pocevsi od pola sata do (trenutno) šest sati. I sad nakon cetiri tjedna on jednako place kad odlazim (to je razumijem i znam da je cesto) ali cesto ga nalazim uplakanog, teta kaze da ok pojede ali bas ne spava pa pretpostavljam da kad dodjem po njega najcesce place jer je umoran i spava mu se. no to i nekako prihvacam jer kad dodjemo doma dobit ce i jesti i spavat ce ali problem je sto se on prilicno promijenio... razumijem da je vezan za mene jer je bio samo sa mnom ovih godinu dana ali sam mogla otici bar na wc u miru a sad kad dodjemo doma iz jaslica onda bi staaalno bio na sisi (prvu turu odradio jos u jaslicama), ja ne mogu ni ustati od njega a da on ne pocne plakati i onda uplakan hoda zamnom, tako ga non-stop moram nosati (razmisljala sam da vratim maramu ponovo u uporabu), a nije bio takav, pa to pripisujem jaslicama....
ali sad sam vec pomalo umorna od silnog nasisavanja (dnevnog i nocnog), nosanja dok radim bas bilo sta, kenkanja... mislim zna se on i zaigrati ali to je kratkog daha... muz mi ne moze pomoci jer u takvim situacijama nece ni njemu.
zanima me hoce li sto promijeniti s vremenom? nekako kontam da smo dosli do kulminacije u prigodbi i da bi sad trebalo krenuti na bolje...
teta u jaslicama je rekla da se on lijepo prilagodio, da se on malo igra pa kad se sjeti malo place ali da je to normalno...a ono sto uistinu me zacudilo je da su mi rekle da je zicao i sisu od njih?!?! mora da je bio uistinu ocajan jer u svim tekstovima vezanih za dojenje i jaslice pise da to nije problem i da dijete zna?!?! sad vise nisma sigurna jer jadnicak stvarno pati![]()