Evo i nas tu... Dakle evo kako je islo za sad

prvi tjedan
pon, uto - 2h zajedno s njom - ona place kad idemo jer se lijepo igrala
sri-pet - iskradam se (po preporukama teta) kad se zaigra i ostavljam je progresivno sve dulje, 45min, 1h, 1.5h na uzini- malo place kad skuzi da me nema i ev. kasnije jos 5 min, ali tete kazu da je inace ok

drugi tjedan
"nestajanje" vise ne pali, drzi me na oku, pa vidi kad odlazim
pon - opet samo 2h ostavljena, tete kazu da je ok, samo place kad odlazim
uto-cet - ostaje i na rucku, place malo kad odlazim (1-2min) kasnije ok, papa i uzinu i rucak
pet - prvi puta spavanje - zaspala bez problema, dolazim po nju cim se probudila, nasla sam je kako mirno papa za stolom

treci tjedan
pocinjem je "predavati" tetama odmah nakon presvlacenja bez da ulazim, dan-dva je plakala kad smo dolazili u vrtic i u garderobi, nakon toga samo kad vidi da odlazim, ali cim se zatvore vrata cujem da prestaje plakati
pon-uto - dolazim po nju nakon spavanja, teta kaze da se igrala cijelo vrijeme i bila vesela, da dobro spava
sri - prvi puta ostaje kako ce i inace (8:30-17), docekala me prilicno vec zalosna ali teta kaze da je bila ok, samo pred kraj kako su svi odlazili da je bila vec tuzna sto mene nema

Uglavnom, tete kazu da je adaptacija prosla jako dobro, da ne place, da dobro jede, spava, smije se i igra. Meni je najbitnije da sam onih prvih dana vidjela kako tete rade s djecom, i da stvarno se vecinu vremena igraju i nisu tuzni, a tete su dobre, nose ih ako placu, maze, itd... Nadam se da ce s vremenom prestati plakati kad je ostavljam... no iskreno, ona ovih dana place maltene kad bilo sto nije po njenom tako da se trudim ne uzimati previse to srcu... Ima 14 mjeseci. Jedino me muci sto je tuzna kad svi vec odlaze (toliko mama i tata dodju) a ona je jos uvijek tamo... a kad radim do 17, probat cu nekako skemijat da je kupim do pola 5 ako ikako mogu...