Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Kako da se izborim za prirodni porod

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj acqua prvotno napisa Vidi poruku
    Dok nisam prošla tečaj na Sv. Duhu za trudnice mislila sam da je donjeti plan poroda jako važno i da će jedino tako poslušati moje želje. Na tečaju su svi predavači ismijali žene koje dođu s papirom ne znajući što ih čeka.
    Iako se ne slažem s njima papir nisam nosila i neću ni idući put. Ne znam ni kome bi ga dala. Smjeni koja me je primila ili onoj za vrijeme koje sam rodila?
    Ovaj problem se može riješiti tako da se ima nekoliko kopija plana poroda sa sobom, pa se onda može dati svakoj smjeni ako se u međuvremenu negdje zagubi.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj VedranaV prvotno napisa Vidi poruku
    Ovaj problem se može riješiti tako da se ima nekoliko kopija plana poroda sa sobom, pa se onda može dati svakoj smjeni ako se u međuvremenu negdje zagubi.
    Moguće. Nisam vidjela da li su druge cure u predrađaoni imale plan. Doduše, ja sam svoj plan na glas ponavljala. "Nemojte mi davati ništa!" "Neću ništa protiv bolova!" "Dobro mi je, ne boli me!" "Neću!" "Nemojte me rezat!" "Samo me nemojte rezati!"

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj acqua prvotno napisa Vidi poruku
    Moguće. Nisam vidjela da li su druge cure u predrađaoni imale plan. Doduše, ja sam svoj plan na glas ponavljala. "Nemojte mi davati ništa!" "Neću ništa protiv bolova!" "Dobro mi je, ne boli me!" "Neću!" "Nemojte me rezat!" "Samo me nemojte rezati!"
    Super !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •