Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: problem s postavljanjem as-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mareta, maknula sam fotke jer su prevelike, plus mislim da ne smijemo stavljat fotke na forum.

Al sam otkrila sto mislim da je tvoj problem :D

Po fotkama izgleda (a moram priznati da sam i sumnjala da je u tome stos) da si gornji dio pojasa, onaj koji inace ide preko ramena, zakacila kroz obje crvene kopce. De provjeri upute jos jednom, ali koliko se sjecam, pojas treba biti provucen samo kroz onu crvenu kopcu koja je na suprotnoj strani one gdje se pojas kopca u sjedalo. Znaci, kad ukopcas pojas, ne provlacis ga kroz kopcu koja je na strani gdje je kopca za pojas u sjedalu vozila vec na onoj strani gdje je gornji dio pojasa vezan za auto.

De provjeri pa se javi. Nadam se da je jednostavno u tom problem

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa Vidi poruku
    pojas treba biti provucen samo kroz onu crvenu kopcu koja je na suprotnoj strani one gdje se pojas kopca u sjedalo.
    Da, kod ove sjedalice se koristi samo jedna kopča. Znači ako stavljaš sjedalicu iza vozača, koristiš lijevu kopču, ako je iza suvozača, samo desnu kopču.
    Jeli sjedalica čvrsto montirana ne provjeravaš na vrhu sjedalice (kod glave) nego tamo gdje bi bili kukovi djeteta.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

problem je dakle bio u kopči. Pojas sam stavljala u obje kopče.Hvala vam puno žene! Poslala bi koji prigodan smajlića,ali mi šteka forum.Sad sjedalica stoji kako treba.Hvala još jednom

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema na cemu!

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Super!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu