Zainteresirala sam se za homeopatiju jer je već par puta pomogla mom anđelu. Prvo sam mislila na kratak tečaj pa kad malo pohvatam što i kako onda i na edukaciju za dipl. homeopata što bi bila lijepa nadopuna meni kao farmaceutu. I tako smo frendica i ja otišle na tečaj koji smo našle preko udruge homeopata. Ušle u stan gdje je prostorija za masažu, sauna i jacuzzi pa je tako tečaj počeo da na te usluge imamo 50% popusta, da može biti do 5 ljudi i da možemo biti sami ako želimo. Kupleraj ili, pomislile smo mi. I krene dr.vet.med i dipl. homeopata. Cijepljenje ne valja, dijete u bolnici izlažu ovom i onom što nije potrebno, temp. ne treba spuštati jer najčšće traje 1 dan i ide do 39,6. Mi slušamo i ne vjerujemo. Tamo je bila i gospođa koja je pitala, znači ne trebam spuštati temp.... Halo? I ja se javim i kažem kako je to vrlo opasno, pogotovo za malu djecu i da nitko to ne treba površno shvaćati. I onda je krenula priča o homeopatiji koja je bila ok, ali uz stalne komentare, moja djeca i ja ne idemo kod liječnika, muž pao s 8. kata, dala sam mu arniku i nije mu ništa bilo... Nisam se više imala snage javljati i reći joj da mu nije ništa bilo jer mu nije ništa bilo a ne jer mu je arnika pomogla. Strašno. U prostoriji od 5 kvadrata bilo je 6 tvrdih stolica, nas je bilo 4, cijena 290kn. Strašno! Homeopatija nam treba biti pomoć a ne isključiva misao vodilja i protivnik konvencionalne medicine. I na ovom forumu imamo prilike čitati što se desi kad se ljudi slijepo vode samo homeopatijom. Ja sam apsolutni protivnik lijekova, ali ako treba, treba.