Taman sam mislila da su svi problemi pocetka dojenja iza nas (ragade, zastoj mlijeka...), a kad ono...
10-20 minuta nakon podoja, sike me tako bole za umrijet... bol osjecam u ruci , ponekad cak i u lopatici. Ne mogu reci koji dio me boli jer imam osjecaj da me boli sve. Bol te probadajuca. Moja malena doro sise i dobro napreduje.
Bila sam kod svoje doktorice, koja ocito nije skuzila o cemu pricam i spominjala Riblju mast za bradavice (na kojima nema ragada).
Zanima me da li je koja mama imala slicnih problema, jer sama pomisao na dojenje i ono sto slijedi kasnije, stvara mi mucninu, a o spavanju nocu od bolova da i ne govorim...

Odgovori s citatom
Niti na kraj pameti mi nije bilo da bi to mogle biti gljive. Ali kaj sad. Biti će mi teško (vec mi je žao kad se sjetim kutije Domačica keksi..friško kupljenih). Sutra idem pedijatru, pa ću se malo i s njim posjavetovati glede diflucana, jer ako su se gljive zavukle u mlječne kanale, a čula sam da je i to moguće, to nam je jedini spas. Valjda Tonkici to neće previše škoditi. Prije će joj biti nešto ako ovo stanje predugo potraje.