-
ja bi isto pitala nešto na ovu temu. moj dečkić će za bar dana navršiti 4 mj. Isto ponekad primjetim da drži jednu šakicu zatvorenu, ali palac nije u šaci već vani. I to radi na kratko. Inače poseže i može uhvatiti zvečku s obje ruke i prinosi ustima. Unekoliko navrata se okrenuo na bok i drapao kutnu. Isto ne znam da li je onda ta šakica problem. Osim toga kod presvlačenja mu želim vježbat kukiće , ali on ispruži i ukoči noge i nema šanse da ih savijem. To tako radi u posljednje vrijeme,prije smo vježbali bez problema. Ne znam , možda odbija namjerno? Inače mlati nogicama , savija ih. Pedijatar kaže da je sve ok, bili smo na uzv kukića i preporučeno je široko povijanje i razgibavanje, s tim da je ortoped rekao da kad leži na trbuhu vuče malo na desno, ali nije tome pridavao neku pažnju? ja kad ga stavim potrbuške on se svali na bok, pa nekad i na leđa. Ne znam da li to radi svjesno, odnosno želi se okrenut ili ga "vuče" ta desna strana? Ne znam imam li razloga za brigu kad nitko osim mene ne pridaje pažnju tome. ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma