Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Kajmak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

svi kajmaci koji su danas prošli kroz moje ruke uključujući i ovaj od meglea su mješavina putra i sira.... morat ću nekog nazicati da mi donese direkt iz Bosne

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vidiš, vidiš, kod nas slavonaca takav kajmak baš i nema prođu. Ja sam taj srbijanski kajmak jednom kupila i ne paše mi okus, pre jak mi je okus.
    Mi kupujemo domaći kajmak na pijacu ali se taj skida sa kiselog mlijeka . U njemu nema sira ni dodataka ali paše onima koji imaju tu naviku.

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj kalimero prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš, vidiš, kod nas slavonaca takav kajmak baš i nema prođu. Ja sam taj srbijanski kajmak jednom kupila i ne paše mi okus, pre jak mi je okus.
    Mi kupujemo domaći kajmak na pijacu ali se taj skida sa kiselog mlijeka . U njemu nema sira ni dodataka ali paše onima koji imaju tu naviku.
    To je verovatno bio stari kajmak,on je obično jak i slan...ko voli, dobar je.....mlad kajmak, pa još da nije mnogo slan...mmmmm.....milina

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj MarikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    To je verovatno bio stari kajmak,on je obično jak i slan...ko voli, dobar je.....mlad kajmak, pa još da nije mnogo slan...mmmmm.....milina
    De ti, begaj sa ove teme!

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    De ti, begaj sa ove teme!
    Ostalo mi samo da pišem....i prisećam se.... ))
    Okrutnice,samo pomažem ženi, da zna šta je bolje...ne oftopičari

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kalimero prvotno napisa Vidi poruku
    Takav kajmak jedemo kod mojih teta u Osijeku,ali to je nesto sasvim drugo,to bi mi ovde nazvali mileram...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •