Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: Skacete li bas na svaki glas vaseg djeteta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ma forum je super, meni je osobno pomogao za hrpu toga.
    ali ipak mislim da svatko od nas prvo gleda što mu poručuje njegovo dijete

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj argentina prvotno napisa Vidi poruku
    ma forum je super, meni je osobno pomogao za hrpu toga.
    ali ipak mislim da svatko od nas prvo gleda što mu poručuje njegovo dijete
    Da je tako, onda ne bi postojale "isplači se do suza metode", nitko ne bi odustao od dojenja,... sve bi bilo savršeno.
    Jer realno gledajući da samo uspješno pratimo što nam poručuje naša beba i tako postupamo, nikakve greške se ne bi događale. Problem je što su nam okolina u kojoj živimo, životni stavovi, problemi iz prošlosti,... odvojili od te jednostavnosti - pratiti svoju bebu. I zato smatram da nikako nije loše potražiti savjet na Forumu, barem zato da se čuje više mišljenja.
    Ne vjerujem da je tu itko od nas namjerno zloban ili nešto slično, svatko iznosi i "brani" svoje mišljenje najbolje što zna.

Inače potpisujem pulinku. Lijepo je rekla dosta stvari s kojima se slažem.

Što se tiče WC -a, nisam imala ograđeno mjesto gdje bih ostavila bebu, pa sam imala u kupaoni na podu pričvršćenu rezervnu AS i onda bih na WC - u ubacila dijete u AS, prikopčala ga pojasevima i tako bi mi lijepo razgovarali.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja mislim da će bebibebi doprijeti do srca savjeti svih nas. i ja sam jedna od skakalica..
    MM radi po cijeli dan,tako da smo bebač i ja stalno družimo. I nekad mi bude teško, dođe mi da ga ostavim da cendra, ali srce mi ne da...bude mi žao i odmah tražim način da mu izvučem osmijeh na lice. Ponekad ne stignem ništa napraviti po kući, ali ne grizem se..čekam kad je mm kući i ja onda spremam a on se zabavlja s bebolincem.
    U meni ništa ne izaziva oduševljenje i sreću nego kad vidim koliko je sretan što sam došla kad se javio da me treba. Inače je beba koja voli da mu se puno priča, bitno mu je da je u mojoj blizini..ne mora se nositi da bi bio zadovoljan, dovoljno je da mu pričam dok leži pored mene ili u kolicima.
    Bebabeba, pruži svojoj bebici pažnju kad god ona to zatraži..vidjet ćeš s vremenom će joj postati zanimljive i druge stvari..a ne samo mama..hehe
    I tad će ti biti žao, ko što cure kažu, što neće imati strpljenja da ga držiš ili sl..
    Ja onim jezicima koji govore da sam ga već razmazila i da neću moći disat od njega kažem:"ma ja dišem samo za njega i njegovog tatu, i dok su oni tu ne brinem se za svoj život"
    Jednostavno obožavam biti njegova najdraža igračka...jer vidim da ga trenutno baš ja činim sretnim..
    Tako da samo naprijed, mazite se, ako treba nosaj,voli ga bezuvjetno i vidjet ćeš da će ti se ta ljubav vratiti,jer dijete koje ljubav osjeća isto će uzvratit
    I jedva čekam dan kad će mi reći;"mama ja tebe volim najviše na svijetu". i to mi je inspiracija da budem mama klokanica..

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mislim da je Pulinka pogodila sustinu.Fizicki je nemoguce zbog xx stvari stici do deteta u sekundi, i prosto je tako i to je po meni ok.Naravno da cu prvo oprati ruke koje su mi bile npr. u testu, pa onda uzeti bebu, ili moram da spustim stariju cerku sa recimo nekog stola na koji se popela , pa da onda uzmem bebicu.
    Ali ostaviti bebu "sa predumisljajem", da place i nalaziti kojekave izgovore zbog kojih je to dobro (mada moram reci da cak ni dobar izgovor ovde nisam procitala), je meni prosto najblaze receno potpuno neshvatljivo.
    Pa kakve ce sve izgovore naci te majke kada budu imali 3godisnjaka, koji postavlja 1001pitanje dnevno, koji je zahtevan van svih granica izdrzljivosti, kako ce ispuniti sve ono sto njemu treba, kako ce naci snage u sebi da ne "puknu", nego da budu tu za svoje dete koje te uzasno treba i treba tvoju konstantnu ljubav i paznju, ako NE ZELE da odgovore na obicno kme??
    A nasim bebicama je tako malo potrebno.
    uh..........

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mislim da nijedna mama ovdje nije ne odgovorila ovdje na običan kme jer nevoli svoje dijete ili to nemora odmah značiti da neće imati strpljenja za pitanja 3-godišnjaka.
    pričale smo(barem ja) da ne odgovaramo na onaj "kme-pjevam si". na sve ostalo odgovaram odmah i bez iznimke..

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ninika, ako pazljivo procitas mislim da ces naci mame koje su pricale o "nekom drugom kme". Na njih sam mislila.Inace ja "kme pevam", ne dozivljavam kao kme(pa samim tim i ne odgovaram), vec doviLzjavam bas tako-pevam.Ili gucem, stagod.Pa se ja pridruzim u pevanju ili ne, zavisi.A kme recimo dosadno mi je (ako hoces najblazu varijantu), je ipak kme trebas mi a ne kme-pevam.A kme spava mi se, ja tek dozivljam kao njenu potrebu da sam tu, da je ljuljuskam dok ne utone u san..
    I ipak mislim da to kako se ponasamo prema bebi, u velikoj meri govori kako cemo se ponasati prema njima i kada porastu.Rekla bih da je to stvar karaktera majke, njenih stavova i ev. ubedjenja kako treba odgajati dete.
    Zaista mi je tesko da zamislim da zena koja prvi put dobije bebu, i kaze neka place nece nista da joj hvali,mora ona da zna sta moze a sta ne isl. sutra bude mama trogodisnjaka puna strpljenja i ljubavi.To mi nikako ne ide zajedno.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ok. malo sam si krivo protumačila...moje isprike...
    slažem se s tobom. jao..naježim se ćim čujem-pusti ga da se isplače.. užas. za to treba imati srca.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj jeka prvotno napisa Vidi poruku
    Zaista mi je tesko da zamislim da zena koja prvi put dobije bebu, i kaze neka place nece nista da joj hvali,mora ona da zna sta moze a sta ne isl. sutra bude mama trogodisnjaka puna strpljenja i ljubavi.To mi nikako ne ide zajedno.

Eto vidis, ima svakakvih, npr ja... samo sta nikad nisam napisala da pustam dijete da place do iznemoglosti, niti da uopce pusti suzu. Naprotiv, rekla sam da je moje dijete do sad dva puta zaista plakalo.

A sto se WC-a tice, uvijek prvo zadovoljim njene potrebe, koliko god mi hitno bilo, ako to ne uspijem, uzmem ju sa sobom u sjedalici pa pricam s njom! Nikad je ne pustam cak ni da idem na wc ako ona nesto treba.
    Posljednje uređivanje od Bubica : 20.02.2010. at 20:46 Razlog: editirala Bubica u skladu s pravilima foruma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •