-
Ah........... draga IvanaR znači ima nas ajme takvih.....
upravo sam nekoliko postova iznad ja pokušala tražiti savjet o ovakvim stvarima o kojima ti pričaš međutim nitko nije -još- ponudio neka rješenja osim da prihvatim da mi je dijete zahtjevno.... pa to sam prihvatila odavno -zato i jesam apsolutno posvećena samo njoj
No dobro,možda me nisu skontali jer sam to (koliko je zahtjevna i kako ja inače nemam vremena za ništa) pokušala dočarati na primjeru situacije kad sam kod legice (zato sam odmah "povukla usporedbu" s legicinim sinom)
Totalno te razumijem, shvaćam i to da su/bile su mnoge majke u sl. ili istoj situaciji, pogotovo shvaćam da je roditeljstvo težak naporan najvažniji i između ostalog najljepši "posao" ali ono što hoću reći/pitati je kako -promijeniti- određene stvari Kad već ima toliko vas koje ste to prošle,pa recite nama ostalima kako ste vi to rješavale....... ?
dakle od onog najosnovnijeg kad želiš otići na wc pa do onoga -potrebnog- čišćenje kuće i sl. a da ti dijete ne plače, da se igra itd ? Kako takvo privrženo, zahtjevno ili "nazovite kako hoćete" dijete osamostaliti- uvjetno rečeno-, kako dokazati da si tu ali da nemožeš 24 h na dan gledati samo u nju/njega, igrati se itd već da ima i dr. stvari koje moraš napravit...........
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma