Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: Skacete li bas na svaki glas vaseg djeteta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

vrlo mi se opasnim čini svaljivati na dijete odgovornost za svoje ponašanje prema njemu
    možeš učiniti sve da mu udovoljiš, ali ako to čini9š u grču i nevoljko,
    dijete reagira na to kako se osjećaš
    bolje je napraviti manje, ali s dobrom voljom i veseljem

PRIMJER
    žena drži 1,5 godišnjaka na rukama i prigovara mu
    -joj, kako si težak, pa ne mogu te držati, pa ovo, pa ono
    eeej!
    ili ga nosi s osmijehom
    ili ga spusti i reci mu da je pretežak te ga zagrli i pomazi kad zaplače jer mu se ne sviđa tvoja odluka

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bebabeba, moia, death of art, moje skromno mišljenje je da je teško dobiti podršku na ovakvoj temi,gdje se jedino politička korektnost računa, iskrenost vrijedi nula bodova, tako da, Bebabeba, definitivno je bila greška otvarati ovakvu temu, jer tu samo politička korektnost pobire bodove. (a politički korektno je skakati na SVAKI KME, to je nepisano pravilo ovog foruma, tek toliko da se zna )Meni uvijek bude žao kad vidim da se priča toliko izvrne da ispadne kao da je npr. Anemoni (no hard feelings, anemona) više stalo do npr. bebabebinog djeteta, negoli samoj bebabebi. A to ćemo se valjda složiti da definitivno nije istina.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Bebabeba, moia, death of art, moje skromno mišljenje je da je teško dobiti podršku na ovakvoj temi,gdje se jedino politička korektnost računa, iskrenost vrijedi nula bodova, tako da, Bebabeba, definitivno je bila greška otvarati ovakvu temu, jer tu samo politička korektnost pobire bodove. (a politički korektno je skakati na SVAKI KME, to je nepisano pravilo ovog foruma, tek toliko da se zna )Meni uvijek bude žao kad vidim da se priča toliko izvrne da ispadne kao da je npr. Anemoni (no hard feelings, anemona) više stalo do npr. bebabebinog djeteta, negoli samoj bebabebi. A to ćemo se valjda složiti da definitivno nije istina.
    veliki potpis

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj cherry prvotno napisa Vidi poruku
    vrlo mi se opasnim čini svaljivati na dijete odgovornost za svoje ponašanje prema njemu
    a meni se recimo čine opasni roditelji / odgajatelji koji sebe uzimaju previše i suviše ozbiljno, a takvih ovdje ima, hm, pa podosta.
    jer naime, bolje je biti i nesavršeni roditelj, nego onaj koji u svemu vidi razlog za popravljanje, prepravljanje, kritziranje i nametanje prije svega svoga kao jedinog ispravnog i u kamen uklesanog (btw. potencijalno vrlo opasan psihološki profil svakog odgajatelja).

i usput, ja na ovom topicu niti iz ičijeg posta nisam iščitala da netko svaljuje na dijete odgovornost za svoje ponašanje.
    i zapravo me plaše osobe koje su ovakvo nešto iz čitave prepiske iz postova dotične forumašice uopće iščitale i svele sve njene postove na ovu misao kao misao vodilju njenih postova.
    Posljednje uređivanje od moia : 23.02.2010. at 18:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •