-
Osoblje foruma
opet smo krenuli u osobne prozivke, molim vas da stanete s time jer cu zakljucati topik!
Potpisala bih Cherry, od a do z. DoA, ovo ti govorim i kao psiholog, ostavi klinca rađe da neko vrijeme kmeci sam nego sto skaces na svaki njegov kme a toliko se lose osjecas zbog toga. Postavi osobne granice, odredi do kuda mozes ici...nema goreg nego kada djetetu kao nudis sve a onda mu stalno zbog toga predbacujes.
A sto se tice politicke korektnosti, naprosto ne razumijem sto od nas ocekujete?
kad mu je bilo mjesec dana ja sam njega nosila na rukama i gurala kolica teška 20 kila od zrinjevca do kvatrića jer je eto njemu u jednom trenu usred šetnje puklo da on neće bit u kolicima nego hoće da ga nosim.
sory, al meni su neke mame rekle kako bi one svoju djecu stavile u kinderbet, zamračile bi sobu... beba bi cendrala možda 15 minuta i sama bi zaspala.
ja ne mogu pojmiti da ga ostavim samog da se uspava i to je moj problem.
a većina žena to radi. a moj uopće ne spava u kinderbetu, kinderbet mi samo za presvlačenje služi.
mame mi se hvale kako njihov pojede kašicu bez da se pomakne... a moj zakelja sve po sebi i okolo sebe zato jer hoće uzet zdjelicu s kašicom u ruke a ja mu nisam u stanju reći "ne" nego mu dam zdjelicu i on rukama jede iz nje. i kaj ću? kad vidim kako je sretan kad to čini što ću drugo nego ga pustiti da se sav zamusa.
mame mi se hvale kako njihov doji točno svaka 4 sata... a moj doji ovako svakih: 3 minute, 5 minuta, 10 minuta, 1 minuta, 8 minuta, sat vremena, dva sata, 5 minuta, 1 minuta, pola minute, 20 sekundi, 2 sata, pola minute...
previše mu dopuštam i nisam sigurna koliko je to dobro.
Sve navedeno je moje dijete napravilo nebrojeno puta - nista od toga ne dozivljavam kao problem niti dokazom da mi je dijete zahtjevno. naravno da sam nekad vise ili manje sretna cinjenicom da razmazuje jogurt po kosi ili sto me kicma boli od slinga (a kolica zjape prazna) ali ne opterecujem se time, niti dijete smatram odgovornim za moj povremeni umor i zasićenost.
naravno da imamo pravo na umor i zasićenost ali je i nasa odgovornost kako cemo se s njime nositi a ne djetetova.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma