Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
Za opomenu (zbog vrijeđanja) ti je ovo boldano.

Da se treba snaći u postovima, vidim, jer prozivao nije nitko nikoga. Najmanje pak ja, koja nisam navela nikoga posebno, nego sam napisala svoje mišljenje o tom fenomenu općenito.

Kad se radi o tome što je normalno, meni nije normalno prozivati nekoga za nešto što dotični nije učinio.
A riječ "tamica", kao niti "tamnica", u mojim se postovima uopće ne spominje.
pa ninika te je još doista blago parafrazirala, naglasak na parafrazirala, obzirom da si ostavljanje (spavanje) djeteta u svojoj sobi usporedila sa dječjim domom i tako srceprajući skrojila rečenice. brrr, da se čovjek naježi s čime se ljudi sve služe.

u svakom slučaju, ne samo da tvoja primjedba i usporedba nije baš na svom mjestu (nenormlano zapakirano u celofan, jel ) nego je i vrlo neukusno sročena.

ali ti si velika cura i to ioanko jako dobro znaš što si htjela tom izjavom postiči i prema kome, a ninika u toj procjeni definitvno nije pogriješila.

a napisala si sljedeće:

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
Već je jednom prije bilo govora o ostavljanju djeteta samog u sobi, pa sam napisala da me to podsjeća na atmosferu u dječjem domu, gdje djeca silom prilika sama zaspe i spavaju sama. I da mi je to jako tužno. Na to se nadovezala sorciere, dojmljivim opisom kako je nju (sorciere) jedna djevojčica s prozora doma u suzama zvala da dođe po nju, da ta djeca čeznu za pažnjom.