Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: Skacete li bas na svaki glas vaseg djeteta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Prvorođeni je znao satima spavati na meni, trčala sam na svaki kme, vadila sisu gdje treba i gdje ne treba. I sa malenom bih isto tako, al na žalost ne mogu baš svaki put. Bebica se probudi recimo baš kad njemu brišem guzu, hladim obrok ili slično i mora pričekati koju minutu. I sama sam se iznenadila kad sam vidjela da se zna i sama smiriti ili zaigrati, ali opet ne "treniram" ju na taj način i teško mi je kad plače.
    Ne znam koja forumašica je napisala ovu misao: djeca se ne navikavaju na nošenje, ona se rađaju s tom navikom; naviknuti ih možeš jedino na nenošenje.
    To je tako istinito!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Elinor prvotno napisa Vidi poruku
    Prvorođeni je znao satima spavati na meni, trčala sam na svaki kme, vadila sisu gdje treba i gdje ne treba. I sa malenom bih isto tako, al na žalost ne mogu baš svaki put. Bebica se probudi recimo baš kad njemu brišem guzu, hladim obrok ili slično i mora pričekati koju minutu. I sama sam se iznenadila kad sam vidjela da se zna i sama smiriti ili zaigrati, ali opet ne "treniram" ju na taj način i teško mi je kad plače.
    Ne znam koja forumašica je napisala ovu misao: djeca se ne navikavaju na nošenje, ona se rađaju s tom navikom; naviknuti ih možeš jedino na nenošenje.
    To je tako istinito!
    Ovo u potpunosti potpisujem
    Pogotovo ovu zadnnju misao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •