Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: riba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mol je oslić.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tnx Peterlin, sad mi je lakše. Tko zna kako bi me pogledali tu u Osk da tražim mola! Čega???

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Tnx Peterlin, sad mi je lakše. Tko zna kako bi me pogledali tu u Osk da tražim mola! Čega???
    Kod nas u lokalnoj kvartovskoj ribarnici uredno piše MOL za svježe jadranske osliće, a OSLIĆ za smrznute (možda su i oni iz Jadrana, nemam pojma). Ja sam davala djeci i jedne i druge, ovisno o ponudi u ribarnici. Oslići su nam izašli na uši u jednom periodu kad su ih djeca jela jako često.... U ribarnici potraži bilo koju vrstu bijele ribe. Mi smo isto počeli s oslićem, ovi svježi nezamrznuti imaju posebno mekano i fino meso.

A budući da sam ja kontinentalna žena, moja su djeca rano probala i smuđa i štuku (pastrve tu ne ubrajam, ali one su malo masnije i kasnije su ih moji počeli jesti) i razne druge riječne ribe kako smo se koje dočepali (susjed je ribič, i deda je nekad bio ali sad rijetko ide na vodu). Nisam davala samo šarana jer je mastan, a od treće godine moji jedu sve vrste ribe, morskih plodova i inih stvari.

Sretno s potragom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •