Pokazuje rezultate 1 do 50 od 269

Tema: Krafne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

e ovako,nemam pojma koliko vruće ulje ja to onako otprilike ,recimo lagano toplo- ne vruće jer odmah pocrne.

kada ih pečem ,pečem na srednjem kolu od plina,skroz smanjenji

pečem u posudi od po 3 ili 4 krafne.jučer sam od one smjese napravila 16 kom.krafni... po meni su prevelike drugi puta ću praviti manje krafne (20kom).

kada stavim u ulje poklopim i pečem oko 4-5min,poklopljene,zatim otklopim i pećem oko 3-4 min,otklopljene.

kada su pečene stavljam na tacnu na kojoj su salvete da upiju višak ulja,pa za par min. 2-3 ,prebacim opet na drugu salvetu da što više ulja pokupi salveta.

kada sam jedno vrijeme radila u pekari ,pekar je tako pravio i ja probala i tako mi je nekako naj naj....

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    kada ih pečem ,pečem na srednjem kolu od plina,skroz smanjenji
    pečem u posudi od po 3 ili 4 krafne.jučer sam od one smjese napravila 16 kom.krafni...
    kada stavim u ulje poklopim i pečem oko 4-5min,poklopljene,zatim otklopim i pećem oko 3-4 min,otklopljene.
    kada su pečene stavljam na tacnu na kojoj su salvete da upiju višak ulja,pa za par min. 2-3 ,prebacim opet na drugu salvetu da što više ulja pokupi salveta.
    X tak i ja samo pečem na najmanjem ringu i na najmanjem plamenu. u posudi su 3 krafne i stavljam dio krafne koji je bio gore, prvi peći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •