Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 269

Tema: Krafne

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Od kinder, sve zafitiljim u pekač, stavim i narančinu koricu jer imam svoje, suhi kvasac.
    Ne čekam da se digne u pekaču već kad se sve dobro izmjesi čupkam tjesto radim kuglice i stavim na radijator da se digne.
    Dok se poigram s curama već su za peći, ogroman ispadne prsten ako se peće na slaboj vatri s poklopcem jer se jako dignu.
    Zibba sigurno je do kvasca, možda je loše čuvan u dućanu.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ali na kvascu piše da vrijedi do 1.3.2013. dakle trebao bi biti najsvježiji mogući.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Zibba, možda je loše prevezen pa se pokvario do dućana, ne znam, ništa drugu mi ne pada na pamet, kuham cca 17 godina svakodnevno i par mi se puta nije diglo tjesto ali to je uvijek bilo do kvasca.
    Kupi suhi, tu je mogućnost pogreške nikakva.
    Ja kupim pola kile kvasca i imam pola godine jer pečem kruh.
    čak sam koristila i friški ali zamrznuti kvasac (izlazio rok trajanja) i bilo je super.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

svejedno, zibba
    zato ja uvijek koristim svježi kvasac koji pustim par minuta u mlakom mlijeku i sa mrvom šećera da se zapjeni, digne
    i onda sam sigurna da reagira
    suhi koristim za "svakodnevne", "nevažne" stvari, tipa pizza, lepinjice od kruha i sl
    dizano tipa krafni radim jednom godišnje i to ako, pa idem uvijek i samo na sigurno

jednom sam u lidlu kupila paket suhog kvasca od ono 5 ili koliko vrečica
    kada mi se drugo dizano iz tog paketa nije diglo, nije imalo što drugo biti nego kvasac
    sa svježim ama nikada nisam imala problema

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

loool, ribice, ja garantiram za svježi, ti za suhi kvasac!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

adio, po kom receptu ti radiš?
    meni je ono od kinder, gdje se rade hrpice, super, ali imam problem sa pečenjem
    slaba vatra upiju puno masnoće
    jaka vatra izgore brzo

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    loool, ribice, ja garantiram za svježi, ti za suhi kvasac!
    Kad shvatite da je to zapravo svejedno, savladale ste tijesta s germom! Ja imam suhi kvasac uvijek doma, ali volim i svježi. Za krafne bih uzela svježi. Za kruh i druga dizana tijesta koja noću ostavljam u frižideru suhi mi je spretnije rješenje.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

iz nenine knjige recepata - blog, mislim da je taj koji je linkala kinder
    istina je to što govoriš, na slaboj upije, na mrvu jačoj prepeče izvana
    meni je, kao "trik" rečeno da se u tijesto stavi minimalno moguće šećera jer i od njega potamne, radije se kasnije dobro zašećeri
    a drugo i najvažnije je dugo, dugo, dugo dizanje u toploj prostoriji. kada sam tijestu prošle godine konačno dala dovoljno vremena da se digne,
    toliko da je na kraju, kada bi krafnu primila u ruke tijesto bilo lako kao perce, onda mi je ta "caka" s podešavanjem plina postala manje problematična
    ispade da je najvažnije podesiti plin, jest, ali ako tijesto nije skroz lagano - okolo će porumenit prije nego se iznutra ispeć

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je svejedno koji je kvasac. suhi imam uvijek doma, a svježi kupim kad se baš sjetim. sve radim i s jednim i drugim, ali jedan i drugi dižem u mlijeku prvo da vidim jel "radi".
    Posljednje uređivanje od Suzizana : 07.02.2013. at 10:35

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kažu da ne bi upijale masnoću da u njih treba staviti malo alkohola (rum, rakija). ja stavim ruma, zato kaj su mi finije i nisu mi nikad masne po ovom receptu s lopticama. kad se speku stavim ih na papir, poslije okrenem na papiru i to je to.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u principu je svejedno koji kvasac, jednako kao što je svejedno i koje mlijeko, može i trajno i svježe
    ali ja ne volim instant kvasac ni trajno mlijeko
    koristim, ali mi nije prvi izbor

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja isto volim više svježu germu- osobito ju volim mrviti pod prstima..mmm, ali suhi koristim za no knead bread. ja radim krafne po receptu sa bloga da mi je nešto slatko!dobre ispadnu.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Rakija je trik za fritule i kroštule da ne popiju ulje, vjerojatno bi pomogla i kod krafni.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    radila sam danas Anemonine i ispale su super, samo sam male radila
    Može li se ovaj recept od kinder raditi tako da se spajaju dvije krafnice i da se između stavi pekmez prije pečenja kao Anemonine? Ne bih injektirala pekmez
    ponavljam pitanje danas bih opet pekla al po receptu od kinder

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

m_j_m razvučeš ih malo tanje da ti u konačnici nisu predebele, a rubove lijepiš tučenim bjelanjkom

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ili janje tijesto za jednu lopticu staviš u ruku i napraviš udubinu, staviš tvrđeg pekmeza, zatvoriš tijesto okolo prstima i napraviš kao knedlu među dlanovima, malo spljoštiš i staviš dizati.
    tak ja radim germ knedle koje u sebi imaju pekmez
    Posljednje uređivanje od Suzizana : 07.02.2013. at 13:59

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Prije 2 tjedna sam radila krafne po receptu od kinder i bile su super. Prosli tjedan sam radila duplu smjesu i kad sam pekla bile su iznutra sirove. Na jacoj vatri su gorile, na srednjoj nisu, aki su opet bile sirove i na kraju sam ih pekla na skaboj vatri i trebalo mi je 15 min za 1 krafnu.
    Ne kuzim sta sam krivo napravila. Ima netko ideju u cemu sam mogla pogrijesiti? Sad ih se ne usudim peci.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nemam
    ali ako otkriješ, javljaj
    ja ne mogu više stajati nad štednjakom i zezati se s uljem
    danas sam pravila po kombinaciji ova dva recepta

http://vojvodjanskakuhinja.blogspot....-iz-rerne.html

http://tortekolaci.com/kolaci/krofne-iz-rerne-2

ispale su mekane i super, naravno nije potpuno isti okus kao prženih krafni, ali nije ni loš, dapače

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Gdje je recept by kinder? Na onom linku nema...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

KRAFNE by KINDER

50 dag brašna (pola oštro, a pola količine glatko)
    1 kockica kvasa (4 dag)
    2,5 dl mlijeka
    3 žlice šećera
    1 vanilin šećer (1 dag)
    0,5 dl ulja
    3 žumanjka
    2 žlice ruma
    malo soli
    naribana korica jednog limuna

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

http://www.coolinarika.com/recept/kr...jaja-i-secera/
    evo da i ja dam svoj doprinos za krafne,ali za alergičare, cure su alergične na mlijeko, jaja, bijelo brašno, pa ovo super došlo, a i ispale su fine (mm kaže da su ko prave)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Vidiš, svakome nešto smeta....

Budući da mm ima povišene masnoće, isprobala sam recept za krafne iz pećnice, s malo masnoće:

Evo ovakve (20 kom je izašlo):

600-650 g glatkog brašna
    2 žlice šećera
    2 paketića vanilin šećera
    ribana limunova korica
    1 žličica soli
    1 vrećica suhog kvasca

1 jaje
    1 mala šalica za crnu kavu ulja (čak i ne puna do vrha, negdje 2/3 sam stavila)
    350 ml mlijeka
    malo ruma

Suhe sastojke sam pomiješala u zdjeli, napravila udubinu u sredini, ubacila jaje, ulje, rum i mlijeko i pomiješala. Trebalo je možda još malo brašna da se baš jako ne lijepi. Ispalo je fino mekano tijesto. Zdjelu sam zatvorila poklopcem i strpala na sat vremena u veću zdjjelu punu tople vode. Tijesto se udvostručilo.
    Razvaljala sam i izrezala 12 kom velikom čašom, poredala na lim obložen pek papirom i to je do. Ostalo je još tijesta koje se nije dalo lijepo štehati, pa sam ga premijesila i oblikovala još 8 kugli koje sam spljoštila valjkom, pa su ispali otprilike iste veličine kao i štehani.

Pekla sam ih oko 20-25 min na 180oC dok nisu uhvatili lijepu koricu. Poslije sam ih špricom punila pekmezom i posipala šećerom, One koje nismo odmah pojeli strpala sam zatvorenu kutiju da se ne suše.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.02.2013. at 18:56

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja sam radila po receptu od kinder, ukusne su iako dosta masne kad se ohlade ( mislim masne i tople al se ne osjeti . Al mi nisu bile lijepe i uglavnom su mi bez crte. Naime, one su krasno nabujale dizuci se, al kad bi ih uzela za stavit u tecu, ispuhale bi se i spljostile na tom putu. Zna li netko sto krivo radim??

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i ove godine sam pravila po ovom receptu: http://www.coolinarika.com/recept/732862/

samo mi je tijesto bilo nesto mekse, pa su krofne stradavale u 3 zalogaja

nemasne, tamam slatke, ludilo dobre! :D

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Sljedeći savjet moje ujne koja je vrhunska kuharica i slastičarka, krafne obavezno peče, poklopljene u posudi s uljem, bitno je da posuda nije preširoka u kojoj se peku i da se peku na slabijoj vatri. Slijepo slijedim njen savjet i recept i mogu reći da su krafne ko po špagi!

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

radila jučer po receptu od kinder, narasle ogromne, pekla poklopljene jedino s tim stavljanjem marmelade da malo razvučem lopticu i onda stavim nisam baš oduševljena, ali za dva sata nije bilo više ni praha od šećera

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kad ga sigurno nisi ni stavila

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ahahaha samo na dio

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jucer radila od kinder krafne. Prve dvije ispale sirove u sredini, bez prstena, pekla ih na lagano. Onda sam ostale izdubila malom casicom na sredini i super se pekle. Tek zadnjih par je imalo prsten pa onda pretpostavljam da su duze trebale stajati od tih 15min x2. I premalo sam ih posolila. Ali jako fine.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa Vidi poruku
    meni je svejedno koji je kvasac. suhi imam uvijek doma, a svježi kupim kad se baš sjetim. sve radim i s jednim i drugim, ali jedan i drugi dižem u mlijeku prvo da vidim jel "radi".
    Točno ovako i ja cca godinu dana. I suhi i svježi dižem u mlijeku.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj wewa prvotno napisa Vidi poruku
    i ove godine sam pravila po ovom receptu: http://www.coolinarika.com/recept/732862/

samo mi je tijesto bilo nesto mekse, pa su krofne stradavale u 3 zalogaja

nemasne, tamam slatke, ludilo dobre! :D
    e onda cu ove probati ove godine...hvala wewa

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Točno ovako i ja cca godinu dana. I suhi i svježi dižem u mlijeku.
    Takje. Odustala sam samo od smrzavanja friške germe - ne da mi se.

A lijenčina ponekad stavim suhi kvasac drito u tijesto, pogotovo ako ga dižem po noći na hladnom - nema svrhe grijati mlijeko pa onda stavljati u frižider. Krafne su ipak posebna priča koja voli toplinu, tijestu za njih nije mjesto u frižideru (tak ja mislim, pa nisam ni probala...)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj llella prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.coolinarika.com/recept/kr...jaja-i-secera/
    evo da i ja dam svoj doprinos za krafne,ali za alergičare, cure su alergične na mlijeko, jaja, bijelo brašno, pa ovo super došlo, a i ispale su fine (mm kaže da su ko prave)
    kad je moja klinka bila mala naopravila sam neke slične, i dijelila po parku, i onda ja počela da valjda i oni u pekari rade i bez mlijeka i jaja,ja inače ne radim ni s kurkumom, ni s agavinim sladom, tj. izostavim sve kaj mojima smeta, ove godine su pale samo fritule, jer mi se nije dalo radit krafne, a velika je to skoro isto.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam radila opet kinderine, jer mi je tlaka valjati i vaditi krugove, draže mi je raditi kuglice
    i super su ukusne
    ali opet to pečenje
    malo jače ulje, odmah potamne
    slabije ulje fino se ispeku, imaju prsten, sve 5
    ali su masne

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja radim po ovom receptu,
    http://www.coolinarika.com/recept/756725/,

držim se postupka, a nešto malo napravim po svom, tipa, ne stavljam bjelanjak nego dva žumanjka više nego u receptu, brašno glatko/oštro stavljam pola, pola, umjesto margarina super je i maslac, ne dodajem druge mirise osim korice 1 limuna i korice pola naranče.

Ovaj recept mi je dobar jer je taj postupak uspješan, nisu masne, imaju prsten i nisu okusa fritula nego su baš krafne.

Sad je već kasno da savjetujem druge, ali ga stavljam sebi da imam za dogodine na forumu, a skopirat ću ga i cijelog, da se ne izgubi s weba, kao onaj s nena-bloga. I taj je dobar recept, ali su te krafne od kinder meni previše fritulaste.
    E, da, ulje stvarno ne smije biti jako ugrijano i mora se poklopiti prvi dio prženja. U svemu je bitno da se na toplom dobro dignu, i prije, a i nakon što se oblikuju za prženje.
    Treba im obilje topline i vremena. Tada garantirano bujaju i budu šupljikave.

Sastojci:
    500 g glatkog brašna

1 Kvasac staviti da nadođe u toplo mlijeko zajedno sa jednom malom žlicom šećera i malom žlicom brašna.
    U prosijano brašno dodati jaje,žumanjak, sol i ostatak šećera te uzašli kvasac.
    Izmješati, pa dodati ulje, otopljeni margarin i lim.koricu.Dobro umješati (rukama ili spiralnim nastavcima miksera) da se dobije glatko tijesto(po potrebi dodati još brašna).
    Tijesto pokriveno ostaviti da dobro nakvaše(ja sam ga zamjesila uveče u 11 da bi ujutru pravila)-bitno je da se tijesto udupla, a vrijeme ovisi od temperature prostorije.
    Tijesto premjesiti te ga razvaljati na pobrašnjenu radnu površinu-otprilike prst debelo.Čašom vaditi krugove i ostaviti da nadođu 15 min.
    Preokrenuti ih i ostaviti opet 15 min da kvašu.
    Pržiti u zagrijanom ulju(ne smije biti prevruće da se ne bi stvarala pjena oko krafni) i to tako da se gornja dignuta strana stavlja prema dolje.
    Prije prvog okretanja posuda mora biti pokrivena a kasnije otkrivena.
    Ja ih pržim u posudi sa prozirnim poklopcem tako da čim primjetim da su blago porumenile odmah ih prevrćem(jako brzo budu gotove).Pazite da ne bi bi dobile smeđu boju jer će biti tvrde.
    Vaditi ih na papirne ubruse da se osuše od viška masnoće.
    Posipati šećerom u prahu, po želji možete ih i puniti.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Podižem,
    S obzirom da gornji link ne radi pretpostavila sam da su to ove http://www.kodnene.com/2010/02/krafne/
    E sad, bile to kao ove gore hvaljene ili ne, ove su odlične, izgledom kao iz trgovine samo fine kao domaće!
    Pune, visoke, bijeli krug po sredini, samo obavezno peći po uputama i peći na smanjenoj do umjerenoj vatri.
    Inače radim fritule jer su mi krafne uvijek imale rupu i tak..., danas sam se nakon dugo vremena odvažila opet na krafne i izabrala ovaj recept, bingo!

Igrom slučaja stavila sam duplu smjesu(1kg brašna), ALI
    sve sam poduplala osim
    - kvas je ostao jedan
    - žumanjka su ostala tri
    - mrvu više šećera stavila i nisu niti slučajno preslatke

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sad tek vidim da je ovo neki drugi topic o krafnama, a popodne sam gledala u slični
    A na onom drugom Kinder je dala link, uglavnom to je to i krafne su odlične!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam kinderine opet radila i opet su bile sirove u sredini. Dala sam im 2sata za dizanje jedin nisam poklopila možda su zato ostale sirove?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mašnica, stvarno ne znam, kod ovih svojih prvih pet kom pekla sam bez da sam poklopila i nije neko zlo bilo.
    Vidi ove upute sa linka kojeg sam stavila, nakon formiranja malih kuglica dizanje 20 min sa svake strane, staviti na slabo-umjerenu vatru, poklopiti, peći 4 min, ...

Čini mi se 2 sata za dizanje jako puno, ne znam...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam kinderine opet radila i opet su bile sirove u sredini. Dala sam im 2sata za dizanje jedin nisam poklopila možda su zato ostale sirove?
    Ne, vatra ti je bila prejaka. Treba ići polaaaako inače iznutra ostanu sirove.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, ali slabija vatra - masne krafne
    i ja imam problem s tim receptom
    a odličan mi je jer je jednostavan

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

600-650 g glatkog brašna
    2 žlice šećera
    2 paketića vanilin šećera
    ribana limunova korica
    1 žličica soli
    1 vrećica suhog kvasca

1 jaje
    1 mala šalica za crnu kavu ulja (čak i ne puna do vrha, negdje 2/3 sam stavila)
    350 ml mlijeka
    malo ruma
    a jel može crno brašno u ovo? i koliko se to u globalu diže?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 04.03.2014. at 10:40

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kako im se to dogodi, krafne su jednostavno "dizajnirane" da zbog tog kvasanja dobro uzbujaju i ne ostanu sirove unutra.

Gdje je nastala ta kvaka C, ne znam točno, mogu samo pokušati odgonetnuti. Vrijeme dizanja ne gledati po satu nego im dati dobru temperaturu da stvarno jako, jako uzbujaju, tipa, poredati ih na tepsiju koju onda staviš pored otvorene upaljene pećnice. Ili na vrata pećnice. Baš im treba biti toplo, toplo. Kad se pobrineš za toplinu, skoro sve si napravila.
    Krafne moraju jako nabujati, ako je oko njih jako toplo, to će se dogoditi brže, ako je hladnije, treba (pre)dugo čekati.

Drugo, ulje treba biti vruće kad ih se stavi u njega, a onda odmah sniziti temperaturu da ne posmeđe prenaglo. I poklopiti. 3-4 minute krčkanja dok su poklopljene dovoljno je, onda ih okrenuti i ispeći do kraja. Tako piše u svim receptima. Tijekom prženja u ulju one isto tako dobro nabujaju da su skroz unutra pečene.
    Sinoć sam ispekla opet iste krafne i bile su odlične. Recept moj, ali po ovim kinderinima radim kuglice jer mi se ne da valjati pa čaša, lakše je raditi kuglice.
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 04.03.2014. at 11:24

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koji je tvoj recept?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    koji je tvoj recept?
    Ovaj gore s coolinarike, na istoj temi, lani sam ga sebi stavila za podsjetnik, da imam i ovu godinu, da se ne izgubi.
    Onaj recept s nena-bloga (to nisam ja), isto je dobar, postupak mi je ok, samo ne znam zašto mi je njihov okus kao da sam napravila fritule, a ne krafne. Kako često pečem fritule, ne volim da sad i umjesto krafni ispečem fritule, ako me razumijete.

Pa sam se odlučila za ovaj drugi recept, kvasam cijelo tijesto, da nabuja i nabuja i onda trgam male okruglice. Kombiniram nešto između ta dva recepta.
    Zapravo su svi ti recepti vrlo, vrlo slični, samo o nekim nijansama valjda ovisi super uspjeh.

Jedna žena s mog posla ima najbolje moguće krafne koje sam u životu jela i kad sam ju pitala za recept, dala mi je taj s coolinarike po kojemu ja radim. No, ili je samo zamela trag i ljubomorno čuva svoju uspješnicu ili ja nisam tako uspješna u izvedbi kao ona jer moje po obliku ni ljepoti ni okusu nisu ni blizu njezinima. Dobre su, ali ne iste.
    Nije mi to prvi put da neke starije žene pričaju (ili se izmotavaju, ne znam) da zapravo ne znaju prave mjere i da one to sve "od oka rade" i tako sve ostale krafne ostaju blijeda sjena tih njihovih "mrak domaćih".
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 04.03.2014. at 12:05

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    da, ali slabija vatra - masne krafne
    i ja imam problem s tim receptom
    a odličan mi je jer je jednostavan
    Meni se odlično isprže doma na plinu, a na struji mi ne idu jer ne mogu dobro i brzo regulirati vatru.

Ont. ove godine mm je zadužen za krafne, pa ne znam da li će biti iz Konzuma, Pan-peka ili Mlinara... i baš me briga!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dodatak - stavim žlicu ruma u tijesto, ne napiju se masnoće i budu super. To radim za djecu, ako požele. Ili pečem one bez ulja u pećnici.

Ont. ove godine mm je zadužen za krafne, pa ne znam da li će biti iz Konzuma, Pan-peka ili Mlinara... i baš me briga!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.03.2014. at 12:10

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Peterlin, iz Kauflanda su proglasene najboljima

Da, slazem se da je vatra, srednja vatra, to je kljuc i toga se drzati, meni nisu uopće bile masne, ali vjerujem i u početnu sreću!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

radila peterlinove iz pečnice meni više ispalo to ko pecivo a ne krafne, možda je greška kaj sam stavila polubijelo i crno brašno, ali je jestivo.

Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •