Ja pravila po iffinom receptu u pekaču, dodala samo malo ribane limunove korice, ispale su mrak...Samo meni više liče okusom na fritule nego na kupovne krafne...
Ja pravila po iffinom receptu u pekaču, dodala samo malo ribane limunove korice, ispale su mrak...Samo meni više liče okusom na fritule nego na kupovne krafne...
Anemona, mogu li ove tvoje sa suhim kvascem?
Ja pretpostavljam da mogu, u principu bi sve što se može s friškim, trebalo biti dobro i sa suhim.
Ja uvijek koristim friški iz navike, čak kad i piše suhi.
E da, nikakva dizana tijesta ne radim na ruke, sve miksam mikserom.
Još nešto, ja sam radila kao klasično dizano, kad sam izmiksala, ostavila sam da se normalno digne, pa onda izvaljala i izrezala, pa su se tako gotove krafne još malo dizale.
Bitno je da onaj dio krafne koji je donji (koji leži na stolu) u ulje dođe kao gornji.
Posljednje uređivanje od Anemona : 15.02.2010. at 10:30
Apri, da taj, kod mene traje sat i pol.