Pokazuje rezultate 1 do 50 od 269

Tema: Krafne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam upravo radila po ovom receptu, meni najukusnije do sada

http://recepti.wordpress.com/2010/02/11/krafne/
    ove krafne su s a v r š e n e !

čak nisam radila redom, nego, doslovce, sve sastojke strpala u posudu i izmiksala.
    posudu stavila na radijator, tjesto se diglo, nisam pazila na propuhe i sl. stvari i sipale su super.
    jedino mi je problem bio namjestiti vatru-najmanji kolut na, skoro, najmanjoj vatri pokazao se kao najbolji.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    I ja zahvaljujem kinder na linku, krafne su izvrsne! Jedino mi je tijesto bilo malo preljepljivo, pa sam dodala još malo brašna. Sve ostalo prema uputama, ma savršeno. Krafne za prste polizati, fino dignute, spužvaste... Divota!

Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku

čak nisam radila redom, nego, doslovce, sve sastojke strpala u posudu i izmiksala.
    posudu stavila na radijator, tjesto se diglo, nisam pazila na propuhe i sl. stvari i sipale su super.
    jedino mi je problem bio namjestiti vatru-najmanji kolut na, skoro, najmanjoj vatri pokazao se kao najbolji.
    ...ali, ovo tijesto ne treba dizati - tak' sam shvatila recept, a to me i najviše privuklo zbog jednostavnosti i brzine? - već se nakon 15- minutnog miješanja (pomagala sam malo kruhopekaču jer sam "podebljala" masu) oblikuju kuglice (i to mi je super, a ne valjanje pa izrezivanje), koje se onda dižu na svakoj strani 15-tak minuta - i peku! Sjetila sam se da sam osim što sam dodala malo mlijeka još i zamijenila ulje otopljenim putrom, a dio brašna zamijenila kombinacijom polubijelog/raženog. Baš su mekane, spužvaste - i ne podsjećaju me na fritule (one su nekak izvana tvrđe)...

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Diže se samo kvasac, zamjesite tijesto i odmah pravite kuglice , nakon toga se dižu kuglice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •