Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
ove krafne su s a v r š e n e !

čak nisam radila redom, nego, doslovce, sve sastojke strpala u posudu i izmiksala.
posudu stavila na radijator, tjesto se diglo, nisam pazila na propuhe i sl. stvari i sipale su super.
jedino mi je problem bio namjestiti vatru-najmanji kolut na, skoro, najmanjoj vatri pokazao se kao najbolji.
...ali, ovo tijesto ne treba dizati - tak' sam shvatila recept, a to me i najviše privuklo zbog jednostavnosti i brzine? - već se nakon 15- minutnog miješanja (pomagala sam malo kruhopekaču jer sam "podebljala" masu) oblikuju kuglice (i to mi je super, a ne valjanje pa izrezivanje), koje se onda dižu na svakoj strani 15-tak minuta - i peku! Sjetila sam se da sam osim što sam dodala malo mlijeka još i zamijenila ulje otopljenim putrom, a dio brašna zamijenila kombinacijom polubijelog/raženog. Baš su mekane, spužvaste - i ne podsjećaju me na fritule (one su nekak izvana tvrđe)...