- 
	
	
		
		
			
				
				
				
					
 
				
				
						
						
				
					
						
							Zibba, možda je loše prevezen pa se pokvario do dućana, ne znam, ništa drugu mi ne pada na pamet, kuham cca 17 godina svakodnevno i par mi se puta nije diglo tjesto ali to je uvijek bilo do kvasca.
Kupi suhi, tu je mogućnost pogreške nikakva.
Ja kupim pola kile kvasca i imam pola godine jer pečem kruh.
čak sam koristila i friški ali zamrznuti kvasac (izlazio rok trajanja) i bilo je super.
						
					 
					
				 
			 
			
			
		 
	 
		
	
 
		
		
		
	
 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
		
			
				
				Pravila pisanja postova
			
			
				
	
		- Ne možete otvoriti novu temu
 
		- Ne možete ostaviti odgovor
 
		- Ne možete stavljati privitke
 
		- Ne možete uređivati svoje postove
 
		-  
 
	
	
	Pravila foruma