Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: bolovanje dok je dijete hospitalizirano

Datum pristupanja
    May 2006

Početno bolovanje dok je dijete hospitalizirano

Netko mi je rekao prijateljici da ne može koristiti bolovanje dok je dijete hospitalizirano. Nadalje, da je max trajanje 10 dana kad se bolovanje uzima za dijete i po nekima da to vrijedi samo za dijete do 3 godine. To su informacije iz raznih izvora, molim da mi kažete što sada vrijedi

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Netko mi je rekao prijateljici da ne može koristiti bolovanje dok je dijete hospitalizirano. Nadalje, da je max trajanje 10 dana kad se bolovanje uzima za dijete i po nekima da to vrijedi samo za dijete do 3 godine. To su informacije iz raznih izvora, molim da mi kažete što sada vrijedi
    Svaka dijagnoza ima određeni broj bolovanja, koji se može i produžiti , ako treba, ali treba ići na komisiju ( slično ko i za komplikacije).
    Sad neki doktori daju bolovanje kad je dijete i u bolnici, a neki ne. Vjerovatno treba nekaj promjeniti u njihovoj glavi, ali bilo je toga više na zdravlje djece.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jel može link ako znate

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo ima tu nešto:
    http://www.hzzo-net.hr/03_01_06.php ( pred kraj linka je za djecu), sad ne mogu naći onaj link koliko dana, kad nađem javim se !

Ima malo još dalje i o hospitalizaciji djece.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 15.02.2010. at 11:36

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam koristila bolovanje dok mi je dijete bilo hospitalizirano. Jos sam, mrtva hladna, trazila na odjelu potvrdu da mi je dijete bolesno i onda s time kod svog dr-a otvorila bolovanje.
    A onda sam, u jednom razgovoru s HZZO-om shvatila ta to bas i ne ide tako već bi pedijatar? trebao, kada upućuje dijete u bolnicu, zatražiti i dnevni boravak za roditelja i onda imaš pravo i na bolovanje. ovo treba još provjeriti, najbolje je da prijateljica nazove broj za korisnike HZZO-a i traži da joj objasne proceduru kako doći do bolovanja.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jelena o i Bubice, hvala puno
    Posljednje uređivanje od makita : 15.02.2010. at 13:59 Razlog: zaboravljanje

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

točno je ono što ti je Bubica napisala.

Ako nemaš pravo na dnevni ili cjelodnevni boravak dok je dijete u bolnici, onda nemaš pravo niti na bolovanje zbog hospitaliziranog djeteta.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.hzzo-net.hr/03_01_13.php

na ovom linku su prava na smještaj uz dijete

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ok...imam još 1 pit-koliko je bolovanje ako dijete ima upalu pluća, mislim, koliko max dana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •