malo sam kopala pa nisam nasla ovu temu (ako netko nadje neka stavi link)..problem je slijedeci, mm dolazi s posla sat i pol ranije od mene i dodje gladan pa bi probala kuhati dan prije za sutra i ostaviti mu da pogrije..ne znam puno takvih jela pa ako mozete nesto napisati bile bi od velike pomoci
![]()

)..problem je slijedeci, mm dolazi s posla sat i pol ranije od mene i dodje gladan pa bi probala kuhati dan prije za sutra i ostaviti mu da pogrije..ne znam puno takvih jela pa ako mozete nesto napisati bile bi od velike pomoci
Reply With Quote

Peterlin, uljepšavaš mi dan ovom pozitivom....svašta ću od tebe naučiti, pa i to da muž ZNA kuhati ako je savladao ovo gore napisano. Pohvalit ću danas i ja moga jer ovom tvom popisu može i gravče na tavče te kiseli kupus s kobasama pridodati
.

zna i moj i gravče... ima još toga. I roštilj i kotlovinu (ali to je tipično muški posao). Zna on i svoju mamu zasnubiti pa donijeti neznamnija ričet ili sarmu ili gulaš ili fileke itd. Zna i juhu skuhat po sistemu smrznuto meso + grincajg (još ako je očišćen i smrznut, kako sam to činila kad sam radila na drugom kraju grada) + sol i oderi!