Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
Peterlin, uljepšavaš mi dan ovom pozitivom....svašta ću od tebe naučiti, pa i to da muž ZNA kuhati ako je savladao ovo gore napisano. Pohvalit ću danas i ja moga jer ovom tvom popisu može i gravče na tavče te kiseli kupus s kobasama pridodati .
Ufff.... zna i moj i gravče... ima još toga. I roštilj i kotlovinu (ali to je tipično muški posao). Zna on i svoju mamu zasnubiti pa donijeti neznamnija ričet ili sarmu ili gulaš ili fileke itd. Zna i juhu skuhat po sistemu smrznuto meso + grincajg (još ako je očišćen i smrznut, kako sam to činila kad sam radila na drugom kraju grada) + sol i oderi!

Ne bi krepali od gladi moji muški, ali figa.... bit će da nemaju prilike od mene uopće pristupiti kuhinji. Ali mijenja se to pomalo na bolje! Sva sreća... Moram si naći još malo zanimacije izvan kuće.

Btw. lasagne nikad ne ostanu za dan poslije, imamo neke Garfielde doma - sve pojedu.
ALi dosjetih se kako doskočiti - mogla bih ja sebi po nekadašnjem običaju juhu i salatu (za žene u najboljim godinama to je zakon) a tko želi nekaj "konkretno" nek si kuha... !