Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Stalno ta krv u stolici

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam isto prvih par tjedana jela taj zamjenski sir i skuzila u njemu kazein i nisam ga vise uzimala ali krv se isto znala pojaviti i to najvise upravo onda kada se nije trebala (kada se vec sve mlijecno trebalo iscistiti iz mog organizma).

Koliko cesto se pojavljivala krv i u kojoj kolicini kod vas?

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    llela, vama je rast na mlijeko negativan , znači manje od 0.35 , jel to to ? .
    da, manje je od 0,35, tak je bilo i prvi puta, ali dr. je bila zabrinuta zato što je patch test pokazao 2+(i crvenilo i kao utikarija)

kod nas se krvarenje pojavilo nekih 4 puta prije nego što smo otišli na hitnu, pedica nas uvjeravala da su to ragade, ali meni je bilo čudno jer ona nikada nije imala tvrdu kakicu, nego uvijek skroz tekuću i zelenu, a ponekad eksplozivnu, jednom me zasipala od vrata do koljena i okolo po zidu kako je to eksplodiralo.
    a nakon što smo prešle na bezmliječnu dijetu još je imala 2-3 puta, kad sam pojela onaj sir i kad smo joj dali Pregomin u kašicu.
    imala je i sada prije mjesec dana, ali to je bilo od ragada, nije kakala dva dana, a onda je bilo tvrdo ko kamen i kuglica velika i krv je bila na kraju i samo na površini kakice.
    kunda da li ti možda jedeš soju ili nešto što ima soju u sebi?
    soja i km su križne alergije i skoro, mislim 70% alergičnih na km je alergično i na soju, pa možda i od toga krv u kakici?

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a u pogledu količine, pa to je znalo biti onako končasto i točkasto prošarana kakica koja je bila vodena, obilna i zelena

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj llella prvotno napisa Vidi poruku
    da, manje je od 0,35, tak je bilo i prvi puta, ali dr. je bila zabrinuta zato što je patch test pokazao 2+(i crvenilo i kao utikarija)

kod nas se krvarenje pojavilo nekih 4 puta prije nego što smo otišli na hitnu, pedica nas uvjeravala da su to ragade, ali meni je bilo čudno jer ona nikada nije imala tvrdu kakicu, nego uvijek skroz tekuću i zelenu, a ponekad eksplozivnu, jednom me zasipala od vrata do koljena i okolo po zidu kako je to eksplodiralo.
    a nakon što smo prešle na bezmliječnu dijetu još je imala 2-3 puta, kad sam pojela onaj sir i kad smo joj dali Pregomin u kašicu.
    imala je i sada prije mjesec dana, ali to je bilo od ragada, nije kakala dva dana, a onda je bilo tvrdo ko kamen i kuglica velika i krv je bila na kraju i samo na površini kakice.
    kunda da li ti možda jedeš soju ili nešto što ima soju u sebi?
    soja i km su križne alergije i skoro, mislim 70% alergičnih na km je alergično i na soju, pa možda i od toga krv u kakici?
    Gle ova krv oko kakice nema veze s alergijom, nego bi trebala je potaknuti da kenja svaki dan ( suho voće i sl,) namaziti je oko čmara , da lakše ide van.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ne uopce ne konzumiram soju tako da od toga nije, a sada ova 2 tjedna kako ponovno jedem probioticke jogurte i max pola dcl mlijeka dnevno stanje je sa krvi bolje. Opcenito, kada kaka oko 2-3 puta dnevno onda je ok, ako kaka 4-5 puta e onda u toj 4oj ilil 5oj bude krvi ali ne uvijek.
    I da i nama je tockasto, koncasto i prosarano.....
    Nama je pedi i gastro vidjela ragade bas kada je bilo navise te krvi, pa si ja sve mislim da je njoj do te iritacije crijeva....
    A i nama su inace kakice tekuce, nisu zelene (osim sada odkako nam curi nosic i kasljucamo) nego oker do zlatno zute, svjetlo zeleno je jako rijetko i to tocno kuzim da se napapa onog prvog mlijeka,a ne popije dovoljno masnoga.
    Ali sam isto citala da upravo te tekuce kakice znaju jos vise nadraziti sluznicu od tih tvrdih tako da pitam se pitam...
    Ja mazem prvo djecjom masti onako je umasiram a onda stavim jos i penaten, malo ga uguram i to svaki puta kod presvlacenja i cini se ok za sada. Vidjeti cemo.
    LLella cestitam na 'sekici u busi'

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Gle ova krv oko kakice nema veze s alergijom, nego bi trebala je potaknuti da kenja svaki dan ( suho voće i sl,) namaziti je oko čmara , da lakše ide van.
    znam, a inače i kaka svaki dan, normalna kakica, zato je taj put kada dva dana nije kakala i bilo tvrdo, inače nemamo problema s kakanjem.

kunda stvarno ne znam kaj bi kod vas bilo, možda su stvarno samo ragade, L. ih nije imala, guza je bila skroz normalna.
    i hvala na čestitkama

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •