-
Stalno ta krv u stolici
Drage mame ako znate sto molim pomagajte!!!!
Moja bebica imati ce 4mj za nekoliko dana i tamo prije Nove god pojavilo se par tockica krvi u peleni. Krv je bila svjeza i pedi je vidjela ragadu, dala nam Faktu mast i proslo je odmah. Ja sam odmah krenula na prehranu bez laktoze (po preporuci pedice) i tokom sljedeca 3 tjedna to se pojavilo samo jednom dok se jedno jutro opet ponovilo i to isto popodne sa vecom kolicinom krvi.Pedi nas je uputila kod gastroent. na Kantridu gdje ju je jedna dok pregledala , rekla da nema ragada i narucila za alergo i pregled kod prof P. Obavili smo alergo gdje je prof B bio stvarno susretljiv otisli do prof. P koji je sjedio za kompjuterom i nije ju uopce pregledao vec ju je pregledala ista dok kao i tjedan prije rekla da ima ragade ili fisure (kaze ona ma nisam bas sigurna nesto od tog dvoje?????) prof to upisao dao Betrion mast i Prolife (malena ima dosta'explozivne stolice i jako prdi, narocito od kada ja ne konzumiram laktozu). Rekao je da bi kroz 2 dana vec trebalo se sve smiriti. Taj tjedan od jednog pregleda do drugog svaka pelena je imala po nekoliko tockica ili crtica a 2 dana prije zadnjeg pregleda sam pocela mazati penatenom i ta2 dana je bilo ok ali je onda opet pocelo.
Da se vratim trenutnom stanju, prolife sam probala dati ali joj se zacrvenilo oko usta jer je stalno pljuvala tako da je sve curilo po bradi tako da joj vise nisam dala a od ove masti nikakvog poboljsanja. To je antibiotska mast ali nista. Jutros je kakala u 5.30 i bilo je sve cisto. Drugo kakanje sam isla odmah presvlaciti jer se jako culo kada se napela ali kada sam otvorila pelenu bilo je ok, no tada se malena ponovno napela i jos malo pokakala i sa time je izaslo puno krvavih crtica (kao raspuknute zilice je izgledalo).
Uvijek se radi o svjezoj krvi i mislim da njoj ta prva ili druga kakica iziritiraju nesto i onda joj popuca koza na kraju crijeva (ili pak nesto unutra) i eto krvi. Ne znam od cega bi joj se moglo iziritirati tako jako i zasto???
Ona je iskljucivo dojena i normalnog je opceg stanja.
Je li netko imao slican slucaj. Ovi na Kantridi su mi bili koma. Ja sam pokusala jos nesto reci ali su me prekidali i nista nisu pitali. Zna li netko u ZG nekog dobrog gastro doktra gdje bi mogla otici????
Please help
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma