-
LLella kako ste vi saznali da je alergicna. Na koje ste testove isli. I sto vam je rekla doktorica koliko treba biti bez mlijeka da se krv prestane pojavljivi?
Ja sam nakon mjesec i pol ponovno na mlijecnom i kako sam ponovno pocela situacija je cak i bolja nego prije. Sada konzumiram mlijeko nekih tjedan i pol i u tom mi se vremenu samo jednom malo vise krvi u peleni vidjelo i to je bilo kakanje 5 put taj dan i to 20ak minuta nakon predhodnog, pa mislim da je crijevo bilo iziritirano. Inace zadnjih 5 dana mi kaka zeleno i smrdnljivo i malo sluzavo (curi joj nos i kasljuca, zapravo joj vec i prolazi pa sad cekam hoce li se takvo kakanje nastaviti i kada prehlada prode). Danas smo nosili kakicu u labos (pedi je rekla da mozemo napraviti pretragu iako se vjerojatno radi o takvom kakanju zbog prehlade).
Joj stalno gledam i studiram te pelene, svaki puta kada se pokaki.....
Vec sam to pitala tamo negdje gore, moze li ta povremena krv u stolici biti zbog bakterije ili virusa u organizmu, zna li tko? Jer smo mi od kada nam se to pojavilo sa 2 mjeseca i tjedan dana pa do 4og mjeseca dobili samo 780 gr sve skupa (to je kao malo premalo za period od 2 mjeseca pa si mislim da li mozda ima neke veze sa time) ali sve ostalo je super (cak je u nekim stvarima malo ispred 'standardnog' vrsnjaka).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma