-
kad sam prestala jesti mlijeko i bilo što drugo što ima u sebi mlijeko makar u tragovima (slatkiši, paštete, kobasice....) prestala se pojavljivati i krv u kakici.
ona je u to vrijeme bila premala da bi testovi bilo što točno poakazali (imala je 5 mjeseci), ali se eliminacijom mlijeka iz moje prehrane vidjelo da je to to.
dr. je rekla da treba proći najmanje 2 tjedna da se moj organizam očisti od mlijeka, ali da moram dobro paziti da ne jedem nešto što ima u sebi bilo što mliječno.
jednom sam na početku bez mliječne dijete kupila onaj zamjenski sir (kao biljni), a da bi se njoj ipak pojavila odmah krv u stolici- jer je u njemu bilo kazeina ( još onda nisam sve manijakalno provjeravala deklaracije kao sada).
sad smo s njezinih 22mjeseca radili rist i rast i patch test i na krv u stolici, i sve je bilo negativno osim patch testa (kao i na početku), tak da ne znam jel to znači da je prošla alergija, a niti dr. nije sigurna.
L. inače ima osjetljivu kožu i kod patch testa joj je ispalo da je alergična i na jaje i brašno, ma čak i na onaj vazelin i ljepljive trakice, a i jaja i brašno normalno jede i nema nikakve reakcije (radili smo i test na celijakiju- sve negativno).
tak da ne znam više
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma