Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: koju AS? MC Tobi, Priorifix ili Romer King Plus,Duo Plus-molim pomoć iskusnih

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno koju AS? MC Tobi, Priorifix ili Romer King Plus,Duo Plus-molim pomoć iskusnih

Dragi/-e moje,

u vremenskom smo škripcu i ne stignemo izučavat iscrpno, pa vas molimo za pomoć ako imate neku od ovih AS, koje su po vašem mišljenju prednosti a koji nedostaci,dvoumimo između:
    1. Maxi Cosi Tobi
    2. Maxi Cosi Priorifix
    3. Romer King Plus
    4. Romer Duo Plus

Zanima nas osim sigurnosti i praktičnost, te omjer cijene i kvalitete.
    Hvala vam puno.

mamatobe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tocno to i mene zanima i isto sam u vremenskom skripcu
    Ja sam za sada najvise za Romer king plus, ali me zanima i misljenje iskusnijih..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mamatobe, ja se uzdam u PON ujutro kad svi navale na forum.
    by the way ovo su okvirne cijene:

1. Maxi Cosi Tobi- cca 1700 kn
    2. Maxi Cosi Priorifix- cca 2500 kn
    3. Romer King Plus- cca 1800 kn
    4. Romer Duo Plus -cca 2300 kn

baš me danas frendica isto pitala dvoji oko istih AS,nadam se pomoći na forumu.
    Ljudi dajte nam iskustva please help!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mi se isto dvoumimo...i mislim da ćemo uzeti tobi.....
    čini mi se ok....

http://www1.adac.de/Tests/Kindersich...maske.asp?TL=2

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi imamo king plus - odlicna je!
    puno zavisi o tome dali imas isofix u autu i koliko novaca mozes/zelis dati. u biti su sve te nabrojane AS jako dobre ako su i dobro postavljene u autu.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pogledaj i bebe confort
    mi imamo ovu http://www.djeca.org/site//index.php...d=12&Itemid=56
    super je, baš sam jako zadovoljna
    ima i isofix i dobije se TT remen za treću točku sa njom, a košta oko 2000 kn
    mi smo je kupili u TL kad su bili neki dupli bodovi na njihovoj kartici pa smo je zapravo dobili za 1600 kn

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I ja sam u sličnim premišljanjima pa da ubacim info koje imam: jučer su mi u TL rekli da Romer nemaju i neće ni dobiti, a za MaxiCosi Tobi sam našla važan podatak da crash testovi daju dobar rezultat samo za model 2009., ovi stariji ne!!! Ne znam točno gdje sam to pročitala, da li na ADAC-u ili autosjedalice.info, u svakom slučaju jedno od to dvoje, nije neka rekla-kazala informacija.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi imamo Romer King plus i jako smo zadovoljni.
    Mislili smo se izmedju te i Maxi Cosi XP.
    Kad sam vidjela ADAC testove i da Romer ima najbolje ocjene uopce vise nije bilo dvojbe.
    Razlika u cijeni je, mislim, bila oko 500 kn, ali me nije bilo briga jer se tu radi o sigurnosti mog djeteta.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

davorkica gdje si kupila romer king plus i koja je cijena?
    slažem se sigurnost djeteta na prvom mjestu!!!
    ako netko zna u slavoniji tj Osjek,Vukovar, Vinkovci i okolici dali ima da se kupi romer i gdje, ja sam tražila ali ne mogu naći!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E curkice,fakat dvoumimo:
    npr. za Tobi sam čula da je dobar jer je sjedalica povišena pa beba ima super pregledan pogled i ima jastučić za oko glave što mi se čini bitnim. Onda sam čula da Tobi ima relativno uska sjedala pa ga se brzo preraste a u dućanu kažu da baš sjedala trebaju biti uska radi sigurnosti a ne kao fotelje, općenito kod svih AS-a.
    Duo plus je isofix al nema jastučić oko glave, a King Plus mi je fora al brate izbor boja...crnilo...

MC Priorifix je zgodan al isto nema jastučić.

Jel uopće taj jastučić bitan?
    i naravno bitan mi je i omjer cijene i kvalitete.

Sad razmatramo i Maxi Cosi Axiss? Majko moja, pa ovo je stvarno za izludit za odlučit se, vidim svi imaju dileme al mi nemamo vremena za istraživanje tržišta,danas išli do pedijatra i jedva smo stali u našu AS 0 od Peg Perega.

inače za Romer bi morali očito ići u Slo jer imaju veći izbor od Kike (trenutno 2-3 modela).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Duo plus je isofix al nema jastučić oko glave, .
    kod duo plusa je bitnije voditi racuna o top theteru, nego o jastucicu, kojeg ti ja poklonim ako ti je bitan. ako se odlucis za tu sjedalicu javi se na PP pa se dogovorimo oko primo predaje.
    inace romer se isplati za zagrebcane kupiti u brezicama, jer mozse fakat odabrati bilo koji model i dizajn.
    ja imam iskustva samo s romericama i ja sam zadovoljna sa sve cetiri (sve su razlicite), svaka ima svoje predonsti, a bome i mane. sto se tice sirine, mislim da je od duo plusa sira safefix.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    kod duo plusa je bitnije voditi racuna o top theteru, nego o jastucicu, kojeg ti ja poklonim ako ti je bitan. ako se odlucis za tu sjedalicu javi se na PP pa se dogovorimo oko primo predaje.
    inace romer se isplati za zagrebcane kupiti u brezicama, jer mozse fakat odabrati bilo koji model i dizajn.
    ja imam iskustva samo s romericama i ja sam zadovoljna sa sve cetiri (sve su razlicite), svaka ima svoje predonsti, a bome i mane. sto se tice sirine, mislim da je od duo plusa sira safefix.
    spajalica, baš si zlatna, thanx. Budući da imaš iskustva s Romericama koaj ti se čini bolja King plus ili Duo plus?

Meni se čini da ću ako kupujem neku od ovih navedenih svakako skoknut do Slo, tamo često kupujem a i zbog povrata.

Što kažete na MX Axiss,ima li tko komentare?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

[B] koaj ti se čini bolja King plus ili Duo plus?
    nemam King, pa ne znam, imam duo plus, safefix, evolvu i buster. a o dilemi koju romericu imas topic o njima, tamo smo sve prosli vise puta

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

lili kakva je cijena romera?

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lili75 ja sam za Tobi isto to čula, da je povišena i da beba ima prekrasan pogled bla bla . Moja L sasvim dobro gleda okolo i iz Romerice. Vidi naprijed i sa strane.
    Ja sam stvarno jako zadovoljna sa King plus.
    Evo bas sam za kupovinu u Slo napisala u postu poviše.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jel istina da se Maxi Cosi mogu spustiti u puno horizontalniji paložaj za spavanje od Romera?
    (pokušavam naći neki kriterij koji će mi pomoći da suzim izbor, ajme majko moja da mi je netko rekao ..)

moja mišica voli odvalit dosta u vožnji,pa da joj puno što udobnije.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jel istina da se Maxi Cosi mogu spustiti u puno horizontalniji paložaj za spavanje od Romera?
    (pokušavam naći neki kriterij koji će mi pomoći da suzim izbor, ajme majko moja da mi je netko rekao ..)

moja mišica voli odvalit dosta u vožnji,pa da joj puno što udobnije.
    Lili75 sve ovo sto pitas je po meni subjektivno, iskreno ti savjetujem odi ili u Kiku ili u Media Shop u KC i tamo pogledaj sve sjedalice za koje pitas, stavi djete u svaku od njih i vidi sto ti pase. jer ovi navedeni ducani ti nisu daleko. fino odi pa vidi sto je bolje za tvoju princezu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i to što kažeš spajalice, al ovih dana smo prehlađeni nosić curi i imamo kašalj pa ne izlazimo dok se malo ne primiri,to bi bilo zapravo najbolje.
    by the way čujem d se na ebay-u mogu naći jeftine AS a nove.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cure i dečki pozdrav.Nova sam ovdje na forumu pa vas molim za malu pomoć,neznam da li je tko već postavio pitanje.
    Naime,planiramo kupiti AS od 15-36 kg jer je curica taman sad oko19 kg i pojasevi na trenutnoj AS su jako zategnuti a i zbog same sigurnosti djeteta trebamo novu u skoro vrijeme.
    Zanima me montiranje sjedalice u auto pošto se dijete za ovu grupu sjedalica III, veže pojasom od auta,kako se onda i sjedalica i dijete vežu istim pojasem-nemojte se smijati jer stvarno neznam kako je to izvedivo.Jasno mi je za ovu manju grupu 9-18kg, sjedalicu pričvrstimo pojasem a dijete vežemo pojasevima koji su na samoj AS,ali mi ovo vezivanje veće AS nije baš najjasnije.
    I ako bi uzimali sjedalicu sa isofixom da li se ona može privremeno montirati u auto kao i druge sjedalice pošto naš auto nema isofix sistem ali planiramo uzimati noviji auto pa bi bilo dobro da to bude sjedalica sa isofixom.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vanna prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me montiranje sjedalice u auto pošto se dijete za ovu grupu sjedalica III, veže pojasom od auta,kako se onda i sjedalica i dijete vežu istim pojasem-nemojte se smijati jer stvarno neznam kako je to izvedivo.Jasno mi je za ovu manju grupu 9-18kg, sjedalicu pričvrstimo pojasem a dijete vežemo pojasevima koji su na samoj AS,ali mi ovo vezivanje veće AS nije baš najjasnije.
    mozda ti pomogne ova brosura pogledaj str.17. te sjedalice vise nisu kao dosadasnje vec us podizaci djeteta, da im pojas od auta ide pravom visinom. ne znam da li si shvatila.
    inace sjedalicu tzv. buster obavezno vezi ako se djete ne vozi u njemu, da pri kocenju ne proleti. ma kad vidis taj buster bit ce ti puno jasnije.
    I ako bi uzimali sjedalicu sa isofixom da li se ona može privremeno montirati u auto kao i druge sjedalice pošto naš auto nema isofix sistem ali planiramo uzimati noviji auto pa bi bilo dobro da to bude sjedalica sa isofixom
    da moze samo tih sjedalica ima jako malo, ja znam samo za jednu. u principu sve sjedalice koje su s isofiksom mogu se ucvrstiti i "klasicnim" nacinom

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Cure i dečki pozdrav.Nova sam ovdje na forumu pa vas molim za malu pomoć,neznam da li je tko već postavio pitanje.
    Naime,planiramo kupiti AS od 15-36 kg jer je curica taman sad oko19 kg i pojasevi na trenutnoj AS su jako zategnuti a i zbog same sigurnosti djeteta trebamo novu u skoro vrijeme.
    jednostavno: dijete sjedne u AS i ti ga privežeš pojasom auta - pojas drži i dijete i AS

i jedan savjet: kupujte novu AS još jučer: AS grupe I testirane se i sugurne samo za djecu koja imaju maksimalno 18 kila

I ako bi uzimali sjedalicu sa isofixom da li se ona može privremeno montirati u auto kao i druge sjedalice pošto naš auto nema isofix sistem ali planiramo uzimati noviji auto pa bi bilo dobro da to bude sjedalica sa isofixom.
    99% AS s isofixom može se koristiti kao AS bez isofixa

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ljudi hvala vam na odgovorima.Sad su mi neke stvari jasnije.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I ja vas pratim, nama će isto uskoro trebati sjedalica ovakve vrste i iste sjedalice su mi u užem izboru ali mi nekako Romer ima malu prednost.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a ja mislila da ej najtež odabrat kolica mo'š mislit kako sam se zeznula...ma di vi nađete te smajliće? sad bi onaj što maše glavom...

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lili75 mi smo se isto tako dvoumili i otisli smo u Kiku jer tamo imaju izlozene i MC i Romerice.
    Stavili smo L u obje (XP i King plus) i rijesili dilemu. Sto se tice lezeceg polozaja, MC se mozda za centimetar moze vise spustit, nije to neka velika razlika.
    Evo L je zadnji put na relaciji Split-Zagreb zaspala na izlasku iz Splita (Klis) i probudila se malo prije naplatnih kucica u Lucko. Dakle ocito joj odgovara nakošenost Romerice, a i inace cim sjedne u AS zaspe .

Mislis na ovaj smajlić?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a baš taj smajlić di su sad oni ja ih uopće ne mogu naći.

Vidiš te trgovkinje u kiki nam nisu ni predložile to, hmm...a inače nije baš bila upućena u AS tako da...jednostavno samo tamo trebam doći i ne očekivat previše info...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Da, definitivno su u Brežicama u Baby centru prodavačice puno informiranije o tome što prodaju i ljubaznije nego kod nas.
    Lili za smajliće moraš ići na napredno i onda još otvoriti poseban prozor s smajlićima . Nije to baš fino složeno kao na prošlom forumu, pitam se da li je stari forum itko uspio prežaliti...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo kupili Kinga u bc u Ljubljani. Dvoumili se izmedu Tobija i Kinga, ne sjecam se vise sto je presudilo. Prodavacica je stvarno bila dobro upucena o prednostima i nedostacima.

sad sam malo zbunjena, valjda pricamo o istoj sjedalici, jer nas king ima onaj jastucic oko glave. i cisto se fino nakosi, al i bez nakosavanja se moze fino spavati, D. ako je pospan zaspe u trenu i dugo spava.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jep, i nas King ima jastucic oko glave.
    Mislim da King plus ima jastucic, a duo plus ga nema.

Na stranicama od slo baby centra sve AS su sa slikama i opisom.

Prodavacica u Brezicama nam je cak izasla pomoci oko montaze dok nam u Kiki nisu znale reci niti kada stizu nove AS, a kamoli nesto vise.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo da vam javim da smo kupili Romer Duo Plus, večeras u Brežicama, imaju danas i sutra akciju 15 % na sve AS,odmah sam MM po povratku s posla, okrenula s vrata u auto i trk u Brežice.
    Htjeli smo King Plus al kad smo je probali nekako joj nije "sjela",materijal je ona vražja koža na koju se ježim(samo to je ostalo) i mala se baš bunila u toj AS, a u Duo plus je baš guštala i u MC Priori XP. Kako imamo isofix u autu ipak smo se odlučili za najsigurnije rješenje.

Cijena je ispala super: uštedili nekih 700 kn, cijena je inače 325 EUR, al s ovim popustom i povratom ispast će nam 230 EUR, ukupno nekih 1670 kn,što je cijena u Zg AS bez isofixa, joj tako sam happy ne mogu vam objasnit kako se veselim, a mišica se na povratku odmah udobno smjestila, i zaspala taj tren.
    Trgovkinje su mi rekle da smo stvarno kupili najbolje. Uh kak sam sretna...

Najviše vam to javljam zato što ako nekom treba AS sutra je prilika za otići u brežice al fakat ujutro ranije jer očekuju gužvu...od Maxi cosi-ja imaju još Axiss koliko znam a od Romera Duo plus i 2 komada King Plus i još neke,nisma pohvatala baš cijeli asortiman,al znam da više nemaju MC Tobi i Priorifix.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi imamo MC Priorifix. Jako smo zadovoljni, da biram ponovo bi ju uzela.
    I u njoj dijete visoko sjedi i vidi van, jastučić za glavu se kupuje dodatno (koristi se samo kad je pojas na ramenom dijelu na najnižem), pokrov je periv, ima 4 nagiba za spavanje. Sigurnost i kvaliteta nije upitna.
    Totalni sam fan isofixa, praktički ju je nemoguće krvo namjestit, što puno znači kad ju selite, npr. baki i dedi u auto, a puno mi sigurnosti ulijeva to što je AS zapravo prčvršćena za karoseriju auta.
    Za Tobi piše na MC stranici da je proglašena za najbolju AS bez isofixa. Nisam čitala, pa si malo škicnite tamo.
    Ak' sam propustila još nešto kaj vas zanima, podsjetite me.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj pero prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo MC Priorifix. Jako smo zadovoljni, da biram ponovo bi ju uzela.
    I u njoj dijete visoko sjedi i vidi van, jastučić za glavu se kupuje dodatno (koristi se samo kad je pojas na ramenom dijelu na najnižem), pokrov je periv, ima 4 nagiba za spavanje. Sigurnost i kvaliteta nije upitna.
    Totalni sam fan isofixa, praktički ju je nemoguće krvo namjestit, što puno znači kad ju selite, npr. baki i dedi u auto, a puno mi sigurnosti ulijeva to što je AS zapravo prčvršćena za karoseriju auta.
    Za Tobi piše na MC stranici da je proglašena za najbolju AS bez isofixa. Nisam čitala, pa si malo škicnite tamo.
    Ak' sam propustila još nešto kaj vas zanima, podsjetite me.
    Pozdrav,

Mi smo isto vlasnici Priorifx-a. Jedna stvar mi je malo čudna, a to je da se sjedalica lagano klima u bazi. Dakle postavljena je preko isofix-a i baza stoji čvrsto, ali kad uhvatim za naslon sjedalice mogu je klimati po možda centimetar lijevo desno ! Jeli to ok !?, jeli kod Vas isto tako ?

Unaprijed zahvaljujem

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pero, thanx al evo mi uzeli romera htjeli smo i mi te druge dvije al ih više nije bilo u dućanu al s obzirom da je bila akcija trebali smo je iskoristit ha,ha,...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Joooj, sutra mi se seka sprema tam po AS! Sjećaš li se imaju li MC Priori XP? Tu si je zapikirala...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

je bilo je draga jučer baš ona lijepa Red and Blue i još par e sad ne znam kakvo je stanje s povratom i popustom ispadne nekih cca 950 kn..fakat isplativo...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Lili baš mi je drago da ste tako povoljno uspjeli nabaviti AS i to Romericu. Mislim da ćemo i mi uskoro potegnuti put Brežica, vjerojatno ćemo isto uzeti takvu (ali isprobat ćemo za svaki slučaj koja našoj mrvici najbolje odgovara), samo nemamo još pasoš za nju i za tatu. I da, provjerit ću mailom s tetama u dućanu da li imaju na zalihi, ako ne, da mi naruče da ne idemo bezveze dvaput.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mi smo jako željeli kupiti AS romer ali nažalost nismo je našli (nismo iz zg-a i kad smo došli u kupovinu nije bilo). nakraju kupili MC tobi i prezadovoljni smo. još nam ju je teta u dućanu pravilno namjestila u auto

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mojoj seki je stigla Priori XP! Je, fakat se isplati.
    Ali tek u Zg smo skužlii da je bez knjižice! Kak da to smontiramo? Nisu stigli danas na pregled.
    (Jesam trebala otvorit novuu temu?)

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ali tek u Zg smo skužlii da je bez knjižice! Kak da to smontiramo? Nisu stigli danas na pregled.
    kako misliš bez knjižice?

JEsi pogledala otraga, na poleđini, tamo uglavnom budu te upute...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ako nemate knjižicu, skinite uputstva s interneta, na njihovoj stranici, obično imaju u pdf formatu takve knjižice

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

marchie, jeste vi kupili Tobi u Brežicama? nije mi jasno jer su izričito rekli da ga nemaju u petak popodne,pretpostavljam adste ga kupili udrugom dućanu ili im je u međuvremenu dođla još jedna narudžba... Vjerujem da je tobi isto super, ja sam, tako happy s ovom našom Romericom da bi najradije malu smo stavila u auto i vozi...

E da a knjižica bi trebala biti otraga u onom malom džepu.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da, skinuli smo sa MC stranice, nemrem vjerovat da se nisam toga sjetila! (Moj muž se sjetio.)
    Baš sam gledala, izgleda da je knjižica bila zakvačena na stražnjoj strani AS, mislim da nema pretinac, pa je ispala.
    Baš mi je drago da smo svi zadovoljni svojim AS-ma, najviše najmlađi!

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Eh evo i nas.
    Nama su u izbor usle Tobi i King Plus. E sad, cula sam da se mnogi roditelji zale na jastucic kod Roemera (preuzak) sto je u kolekciji 2011 "popravljeno". Mislim da ne bi trebalo vise predstavljati problem.
    Moje pitanje za vlasnike obje sjedalice: koja ima mogucnost viseg postavljanja pojaseva? Ne mislim na ukupnu visinu naslona sjedalice, nego kojoj se pojasevi od sjedeceg dijela mogu u visinu vise izvuci? Moze li neko mjerenje? To bi bilo od velike pomoci.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jel mi moze netko poslati link od ducana u brezicama?
    mi smo sa starijim prosli MC priori XP (ukrali nam je sa autom), zatim MC Tobi - pukla joj plastika koja sluzi za zatezanje remena, i sa je u MC Priori i ceka prelazak u vecu grupu (jos ce dugo biti u ovoj, s obzirom da ce tek sad napuniti 3godine i ima tek oko 14.5kg).
    Mladji ce za 2tjedna godinu dana, jos malo stane u jaje, drzat cu ga u njemu dok je god moguce, ali imamo sad priliku uzeti polovnu MC priori fix, staru 2godine, nikada nije bila u sudaru. Inace nisam za polovne AS, ali nekako bi radije uzela ovu sa isofixom nego novu Priori Fix ili Tobi ?

i jos jedno pitanje, ne vidim vise na web stranicama (baby media shop, e-burza,...) u ponudi MC priori fix Zasto je nema? netko mozda zna?
    Hvala

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nemojte hvatati sjedalicu za naslon jer je tamo djelomično stiropor pa se može potrgati. Pomicanje sjedalice se uvijek provjerava u bazi sjedalice. Pomicanje se tolerira do 2 cm i nije rjetko kod ISOFIX-a jer kopča ISOFIX-a klizi po alci na koju je pričvršćena.
    U nedjelju je pregled AS u Nedelišću a sljedeći vikend vjerojatno u Zagrebu pa ako imate dvojbi probajte doći na jedan od tih pregleda.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala ! Mislim da je to onda dozvoljeno pomicanje. U Splitu sam pa ne mogu doći na pregled. Pozdrav

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

MI trenutno imamo slične dileme, pa bi mi aktualni savjeti baš dobro došli.

Hvala!

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pokusaj da ih vidis i probas u autu prije kupnje, onda ces i odabrati favorita kad sama uocis razlike i vidis koja bolje "lezi" u autu.

Ja bi tako napravila da ja imam dilemu...

Javit ce se netko tko ima iskustva sa koristenjem tih sjedalica... Koje dvije si pikirala?

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A da najbolje bi bilo isprobati. U kojem ducanu to dopustaju? Proslo ljeto smo starijoj kupovali Cybex Sollution X2 i trazili probu ali nam nisu dali. U Cuty centru East smo kupilu....
    Sad bam jos nije hitni, alu razmisljamo o nekoj romerici 9-18
    ili MC Tobi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    A da najbolje bi bilo isprobati. U kojem ducanu to dopustaju? Proslo ljeto smo starijoj kupovali Cybex Sollution X2 i trazili probu ali nam nisu dali. U Cuty centru East smo kupilu....
    Sad bam jos nije hitni, alu razmisljamo o nekoj romerici 9-18
    ili MC Tobi.
    Nela, uvijek bih radije romer

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •