-
nema stolicu 9 dana
Franu je nesto vise od 3 mjeseca, samo je na mome mlijeku i po prvi puta ne kaki vec deveti dan.
Pedijatrica me telefonski uputila da mu dam adaptirano mlijeko jer da ja nemam dovoljo mlijeka! Pomalo me iznervirala tom izjavom. Naravno, nisam ko slijpa kokoš odmah otišla kupiti adaptirano, vec sam prvo pročačkala ovdje po internetu, i forumu.
Iz svega procitanoga, zakljucila sam da u nasem slucaju moramo poraditi na povecanju kolicine moga mlijeka tako da ga non stop stavljam na prsa.
A sada pitanje - da li da mu onda uopce dajem čepić, kada on sve ono sto pojede korisit za rast, tako da vjerojatno uopce nema sto za pokakiti?
(Pedijatrica kaze da ako sve sto pojede koristi za rast, zanci da nema dovoljno mlijeka i da mu dam adaptiranoga, a ako nije do toga, da mu dam čepić ). Da li uskracujem djetetu hranu ako se narednih tjedan dana borim sa povecanjem mlijeak a on je jako nervozan zbog toga? Bojim se da nesto krivo radim. Zbrda zdola sam sve ovo napisala ali sigurna sam da ste skontali bit pitanja, smajl.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma