jeeeeeeeeee :D evo erupcija govanaca! zločesta mama opet malo gurnila toplomjer u guzu i govanca krenula! 20 minuta smo kakili i bilo je toga dooosta. zlatnožuta boja! :D dakle kod nas je očito bio problem u nekakvom zastoju, a ne u nemanju sadržaja.
Anchie76 sve sam ja to pročitala i upućena sam u to, no ja sam mu samo dva puta dala čaja po 30 ml poslije podoja i onda ga opet stavila na ciku da slučajno ne zaboravi moju bradavicu. ja njega nisam mogla gledati kako se budi iz sna sav u grču, zacrveni se i onda jedva pusti vjetar. osjećala sa instinktivno da tu u crijevima ima nečega samo on to ne može izbaciti van. ma ne mogu ga nikako gledati kako ga boli i da znam kako mu mogu pomoći, ali ne želim zbog ovih razloga koje si navela. ja mu čaja sigurno više neću davati, ovo je bilo samo kao "lijek". ne bih mu ni toplomjer gurala u guzu da se on nije grčio i da se jadnik nije patio. znam da neka djeca imaju svakih nekoliko dana stolici i možda će takav i patrik biti, ali ovo nam je prvi puta i ja sam se uplašila, a on se isto napatio i nešto smo morali poduzeti.
hvala puno i tebi i Apricot od![]()
![]()