matko ima iste probleme samo vec od kad je bio oko 1 mjeseca starosti- nazalost nama ne pomaze nista
nosi se u mrami, masiram trbuscic, vjezbam nogicama, spava na trbuhu (ok, ono s okretanjem na glavu jos nisam probala )
ja pojedem po pol do kilu mandarina dnevno (ja imam probavu ko pticica), pijem kave (nazalost u vise nego dovoljnim kolicinama), c vitamin jos posebno...

on cuga ciku isto non stop i jede po mojoj procjeni i vise nego sto mu treba ... ja sam napokon dobila malog pajdu :D - prirast svakog mjeseca je po kilu - roden s 2900 (pao na 2600) - a s 4 mjeseca je na 6 -6 i 1/5

piski u enormnim kolicinama (po noci mu stavljam lucijinu pelenu 2 broja vecu - jer njegova to ne moze podnjeti) i po tom znam da nema sasne da je gladan - em kad se najede -vise niti nece sam uzet ciku kad mu nudim.

Problem je takva probava - nasa pedijatrica je rekla da cekamo 7-10 dana nakon toga cepic i amen. Te da ce se to samo izregulirat kad malac pocne s dohranom i da niposto ne pokusavmo provokacije toplomjerom il necim drugim.

Jako ga muce vjetrovi i zna ga okinut pravo - da svi popdamo u nesvjest.

Nakon cepica kako kad - nekad prosjecna kakica- a nekad prava erupcija za 3 pune pelene.

znam da ti nisam puno pomogla ... al' samo da znas da nisi sama