Pokazuje rezultate 1 do 50 od 298

Tema: Gardaland

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ne trebamo cekati, pise tako
    meni to nije bas povoljno
    to je dvije tisuce kuna za 3 osobe samo put autobusom i smjestaj u hotelu u kojem ni sir ne dobijes na kruhu
    ja cu prije nego se odlucimo naravno jos malo pronjuskati i za drugim ponudama

ali nisam tip od samostane organizacije (citaj: ne da mi se), ne cini mi se puno kad se sjetim da cu se samo ko torba ukrcati na bus koji ce me odvesti gdje treba i vratiti doma
    nema planiranja puta, trazenja i rezerviranja hotela, placanja benzina, granicnih prijelaza, autocesta, vinjete, trazenja hotela po gradovima, trazenja parkinga...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    ja cu prije nego se odlucimo naravno jos malo pronjuskati i za drugim ponudama

ali nisam tip od samostane organizacije (citaj: ne da mi se), ne cini mi se puno kad se sjetim da cu se samo ko torba ukrcati na bus koji ce me odvesti gdje treba i vratiti doma
    nema planiranja puta, trazenja i rezerviranja hotela, placanja benzina, granicnih prijelaza, autocesta, vinjete, trazenja hotela po gradovima, trazenja parkinga...
    nije ti stvarno neki problem
    hotela, malih i velikih imaš svakakvih. Pogledaj bilo gdje na lago di garda i okolici (cijela obala je prepuna, stvarno prepuna hotela, mi smo bili u nekim apartmanima, platili siću a bili smo udaljeni 5 min vožnje od gardalanda)
    Za parking nemaš brige, ima veeeeeliki iz kojeg vozi bus-navetta do ulaza u gardaland (zapravo postoji bus koji vozi iz svih većih mjesta na lago di garda do gardalanda, ostaviš auto u hotelu i uživaš)
    Šteta je ići busom jer osim gardalanda ima i hrpa drugih zanimljivih mjesta u blizini. Uostalom, s djetetom ti je lakše putovati autom (bar meni je). A put je jednostavan da jednostavniji ne može bit. Od trsta pičiš autoputom, izlaz je blizu gardalanda pa ne moraš previše razmišljati.
    ja sam bila toliko puta da više ni ne brojim, i svaki put ima nešto novo što me oduševi.

za manju djecu imaš zanimljivih stvarčica, one neke šalice koje se vrte, neke kućice iz mašte, vlakiće, piratski brod, 3d kino, predstave...

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    nije ti stvarno neki problem
    hotela, malih i velikih imaš svakakvih. Pogledaj bilo gdje na lago di garda i okolici (cijela obala je prepuna, stvarno prepuna hotela, mi smo bili u nekim apartmanima, platili siću a bili smo udaljeni 5 min vožnje od gardalanda)
    Za parking nemaš brige, ima veeeeeliki iz kojeg vozi bus-navetta do ulaza u gardaland (zapravo postoji bus koji vozi iz svih većih mjesta na lago di garda do gardalanda, ostaviš auto u hotelu i uživaš)
    Šteta je ići busom jer osim gardalanda ima i hrpa drugih zanimljivih mjesta u blizini. Uostalom, s djetetom ti je lakše putovati autom (bar meni je). A put je jednostavan da jednostavniji ne može bit. Od trsta pičiš autoputom, izlaz je blizu gardalanda pa ne moraš previše razmišljati.
    ja sam bila toliko puta da više ni ne brojim, i svaki put ima nešto novo što me oduševi.

za manju djecu imaš zanimljivih stvarčica, one neke šalice koje se vrte, neke kućice iz mašte, vlakiće, piratski brod, 3d kino, predstave...
    Tako je. A za ovo od 12 je već skoro sve primjereno samo ako je ziheraš. Imaš i privatnih motela sa i smještaja već za 20 eura za sobu. Mogu vidiš pitat MM da mi vidi. On ima stan tamo negdje. Ima stvarno tih smještaja za sitnu lovu bed&breakfast 20-30 eura za sobu.
    I meni je isto jednostavnije ovako kako je puntica opisala.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    Od trsta pičiš autoputom, izlaz je blizu gardalanda
    Meni je koma voziti po njihovim autocestama. Puno previše traka za moj ukus, a o brzinama niti neću.
    Sada će ispasti da sam loš vozač, ali neka.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je koma voziti po njihovim autocestama. Puno previše traka za moj ukus, a o brzinama niti neću.
    Sada će ispasti da sam loš vozač, ali neka.

ma daaaaaj
    od trsta do venecije su 2 trake, ko na našim autocestama. znači, to je ok
    venezia-verona je stotinjak kilometara, ima 3 trake (znači, prođeš taj dio za manje od sat vremena, nije strašno)

Iako, priznajem, vožnja po talijanskim cestama može biti vrlo stresna

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da li je netko koristio smještaj u apartmanima u kampovima? I kakvo vrijeme je sredinom svibnja?
    Počeli smo planirati izlet pa su sve informacije dobro došle posebno vezano uz smještaj i klopu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •