Pokazuje rezultate 1 do 50 od 298

Tema: Gardaland

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam, ali nama su najbolje bile sve vodene atrakcije.

Ona prva kućivca u drvetu je kao za klince a i MMu i meni je bila očajna. Nekakva soba iu kojoj se okrećeš.

Na blue tornado nismo išli jer su djeca bila premala, a meni je to horror.
    Na mamutu je meni bilo zlo, ostalima ne. U međuvremenu sam skužila ako na tim glupostima žmirim, onda mi nije zlo.

Meni je najbolje kino 4D - tamo mi nije zlo sigurno.

ne znam više kako su se zvale te vodene atrakcije - mislim colorado, Atlantita tako nekako, morala bih pogledati plan Gardalanda. Uz to, oni stalno dodaju atrakcije

dudolinjo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Evo mog doživljaja Gardalanda, mali i ja smo bili 25.06. i super se proveli, išli smo agencijom i prošle i ove godine i preporučam jer nakon cijelog dana u parku zaspali smo odmah čim je bus krenuo za Zagreb.

PREZZEMOLOVA KUĆICA-ništa strašno, malo se ljuljaš i imaš osjećaj da se cijela soba okrenula naopačke, kratko i bez nekog osjećaja mučnine(barem nama)
    SPACE VERTIGO- meni osobno najgora sprava , prekratko traje da bi osjetio strah ali zato taj osjećaj u trbuhu nakon nje traje i traje ....ne mogu reći da mi je bilo mučno ali čudan filing
    Mali nije išao jer je manji od 140cm
    ESCAPE FROM ATLANTIS- iliti ATLANTIDA, vodena atrakcija, bez nekog adrenalina ali super stvar,pogotovo po ovim vrućinama, gužva uvijek ogromna stoga preporučam ići odmah na početku.
    FLYING ISLAND- ovo ja ne nazivam atrakcijom već vidikovcem, sjedneš u tu ogromnu kupolu ili šta već digne te gore i imaš prekrasan pogled na cijeli park, jezero i sve ostalo. Posebno je zanimljivo gledat ekipu iz Raptora kak visi u zraku.
    BLUE TORNADO- po meni najbolja stvar tamo, adrenalin, brzina, ma super, nikakav osjećaj mučnine jer prekratko to traje da bi mogla mislit na strah ii povraćanje
    MAMMUT- prvi put možda mali strah jer vlak škripi (imaš osjećaj da će se raspast ) ali super stvar, moj mali se prepao prošle godine, ove smo išli tri puta, nema prevrtanja već samo brza vožnja, super atrakcija, čak i dugo traje u usporedbi sa ostalim vlakićima
    TUNGA- ovog više nema
    KAFFEETASSEN- naizgled obične šalice ali kad krene vožnja sasvim fino jure
    SEQUIA ADVENTURE- naizgled bezveze, sporo, ali kad visiš onako naopačke malo glup osjećaj,
    Kao da ćeš ispast
    MAGIC MOUNTAIN- super vožnja, okreće te na sve strane ali brzo je gotova, mali se ove godine ohrabrio i išlii smo na ovo čudo 6 puta, već je meni bilo dosta ali on se nije dao
    TOP SPIN- samo za veće od 140cm, meni super, vrištala iz petnih žila jer imaš osjećaj da će poljubit tlo
    DELFIN- koliko am ja shvatila ovih predstava trenutno nema
    CORSARI-ovo je vožnja brodićem kroz spilje odnosno unutrašnjost gusarskog broda, preporučam, super je , nema nekod adrenalina ali divno izgleda
    Zaboravila si još
    COLORADO- vodena strakcija, voziš se u deblu, spuštaš uz prskanje vode, super za osvježenje
    RAPTOR- uz blue tornado naj vožnja, sami adrenalin i brzina, ful kratko traje tako da se ne stigneš pošteno prepast i već je gotovo
    RAMSES- vožnja u vagončićima u Ramsesovoj piramidi, imaš neke laserske pištolje s kojima gađaš mete kostura i dr. I skupljaš bodove, preporučam
    JUNGLE RAPIDS- vodena atrakcija , vožnja po rijeci ,okruženoj vulkanima , nema adrenalina ali jako lijepo

Tu je još hrpa ovih dječjih sprava kao petar pan , gusjenica i turističkih vlakova, vrijedi sve isprobati
    Naravno ako imate vremena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •