Evo svježe, najsvježije iskustvo.
Dobit ćeš kartu parka sa ulaznicom. Kad prođeš ulaz skreni desno i doći ćeš da polazišta vlaka za Gardaland. Lijepo ćete se provozati, to nije ovaj vlakić o kojem piše Elly, i vidjeti što vam se sviđa. Kraj toga je veeeliki vrtuljak, ali to ostavi kad se umorite.
Više nema vitezova, što je meni bilo zanimljivo, nema ni Tunge, ni dupina.
U dječjem dijelu je i dječji slobodni pad, preporučam. Na drvo se možete popeti, baš je dobar pogled. To ispod drva je strašno. Ali, možeš probati.
Ramzes je odličan. Ništa strašno, imaš laserski pištolj i gađaš i ja sam ponosna što sam bila druga na listi, a puno mladih...
Gusari- predobro. Uvijek idemo kad nam je vruće ili se umorimo od hodanja. Mogućnost močenja, ali mala. Duboko u podzemlju.
Ice age nisam išla ovaj put, ali odličan doživljaj. Kao kino. 4D kino je super.
Šalice, pirati, gusjenica predobro. Upravo doza adrenalina koju svatko može podnijeti. I možeš vikati kad te zavrti. Svo troje jedno kraj drugoga.
Colorado boat OK, ali se smočiš. Sekvoja i ono zeleno su dušu dali za povraćanje. Ali, vidiš kako je drugima pa izabereš.
Mamut. Ah. Prvi pad urlaš, drugi umireš od straha, a treći...meni nije ni srce radilo ni disala nisam. Prestrašno. Trebala sam kupiti tu sliku jer sam valjda izgledala...no to je bilo u godini otvaranja Mamuta, sad to ne bih ponovila.
Vulkan je super. Dugo se čeka i vozi u okruglim barkama. Ide polako i brzo, nema padanja, ali te smoči-do kože ako ti tako padne grah. Pa se opet osušiš.
Taj Islad je ustvari vidikovac, popne te gore i spusti dolje, zabavno, ništa više. Kraj njega je slobodni pad i kad čuješ urlike-obično odustaneš od njega.
Novo je Raptor, ne bih probala za ništa. Blu Tornado, strese sve kosti, imaš osjećaj da se kralježnica razdvaja. Brrrr
Cirkus. 25 minuta odmora na stolicama. OK.
Hrane ima na svakom koraku, ali meni je bilo bez veze. Sladoled dobar. Pizza u restoranu-beskrajno čekanje. Ustvari sve smo čekali, čekali na blagajni za platiti, čekali za uzeti hranu. Naoružaš se strpljenjem i to je to.
Cappucino je odličan!! Probajte jabuku u karamelu ako vam je gušt. I onaj led preskupi i obojani. Djeca obožavaju. Dućani su na svakom izlazu iz atrakcije, tako da euri lete iz džepa ako ne paziš
Slike su od 3 do 6 eura. Možeš ih dobiti na mobitel ili odštampane. Ne moraš kupiti, ali lijepa je uspomena, pogotovo ako ostaneš na slici.
I posvuda su igre. Tri lopte bacaš za 3 eura ili slično.
Možeš kupiti paket za brzi prolaz, oko 15 E za više toga, a po 3E za pojedinačni. Tako ušparaš vrijeme oko pola sata-sat, sve zavisi imaš li više vremena ili novaca
Ja bih pisala i pisala, ali posao zove...

.
Odgovori s citatom