Pokazuje rezultate 1 do 50 od 298

Tema: Gardaland

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Deaedi ne znam u visinu, moja V je davno prešla granicu (mislim da je za te adrenalinske 140cm granica, a ne 130) pa nisam obracala pažnju na to
    nismo išli na druge adrenalinske osim magic mountain (vodene su u to ubrojane, ali meni su one druga kategorija, nisu previše strasne)
    nas nisu pustili u movielandu u kucu strave, a moja ima punih 10, a izgleda kao da ima 12

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Deaedi ne znam u visinu, moja V je davno prešla granicu (mislim da je za te adrenalinske 140cm granica, a ne 130) pa nisam obracala pažnju na to
    nismo išli na druge adrenalinske osim magic mountain (vodene su u to ubrojane, ali meni su one druga kategorija, nisu previše strasne)
    nas nisu pustili u movielandu u kucu strave, a moja ima punih 10, a izgleda kao da ima 12

Za neke adrenalinske je granica 130, a za neke 140. Cura je (nažalost ) ipak 132 pa teoretski može i na slobodni pad i na magic mountain. Na Mamutu (tamo je granica 120 cm)je bila prošle godine i njoj je to bilo fenomenalno!

Ima i onaj manji slobodni pad, meni je i taj bio strašan, a ona je uživala i htjela opet, pa je išla sa tetom. Ja sam ostala čvrsto na zemlji. Njoj se nije svidio onaj gusarski brod, dugo traje i bojala se kostura, a problem je šta ne možeš izaći, pa je jedva čekala da završi.

Super mi je bila ona piramida i pucanje u svjetla, pa one šalice, vlakić gusjenica i onaj Colorado boat. I show sa delfinima, odličan!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •