Bili smo u gardeland pocetkom 6 mjeseca na 4 dana imam 4 djece i koma mi je ici s njima na ovako velika putovanja autobusom pa smo uzelu auto posto su jos maleni imam dva para blizanaca cure (4g) i decke (5g) gardeland mozda nije najbolji izbor zbog puno adrenalinskih voznja ali od ove godine otvoren je pepa pig land za dijecu do 6 godina pa im je to bili top takodjer je sa mnom isla moja sestra koja ima curu(13) i decka (15) njima je bilo odlicno sve te voznje blu tornado ovlivium bilo im je pre mi takodjer nismo odsjeli u gardeland hotelu jer je vrlo skup takodjer ove godine planiramo i more i posjet na njmacku tjedan dana otisli smo u gasperina village 1 km udaljen od gardelanda stvarno je obiteljska atmosfera bazeni mini tobogani sve apartmani su 4 zvjezdice lijepo uredeni sa kuhinjom djeci je bilo zabavno jelo je također vrlo ukusno rado bih ponovika mozda dok budu malo veci ali i ovako malj mogu se lijepo zabaviti ima i voznja za malene rucak u gardelandu je takoder ukusan i po finoj cijeni