Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: Fizička aktivnost nakon ET ili FET

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam uvjek govorila da ću strogo mirovati poslije IVF-a.Ali jednostavno sam bila hiperaktivna,nisam mogla na jednom mjestu.Poslije transfera nisam u bolnici legla ni 15 minuta,taj dan sam samo pola sata ležala a već sutra sam išla kući,putovala 400 km I sljedeće dane sam pokušavala malo odmarati ali kao da mi je bila vatra pod nogama,po kući sam hodala gore-dole,stepenice.Malo sam se grizla zbog toga.ali nisam si mogla pomoći.Poslije utrića nisam svaki put ležala,ali nisam usisavala sve do sada,nisam dizala teško.Jedino u danima pred betu nisam mogla stajati puno na nogama,sat vremena stajanja bi me tako umorilo i bolila me leđa užas.I evo me sada,ušla u 4 mjesec t.
    Neka svak za sebe odluči šta je najbolje,ne se forsirati,svakako,dizati teško,naravno da ne valja stalno ni ležati.
    A ja za struju nisam nikako poslije transfera ,kao ni za masažu.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drago mi je kad procitam da ste i bez mirovanja ostale u drugom stanju. Ja planiram na 2. IVF i uz malo dijete nemam pojam kako bi mi uspjelo mirovati.
    Prvi put sam moram priznati dosta mirovala, ali to ne znaci lezanje u krevetu, nego odmaranje na kaucu (velika razlika ), lagana setnja i nula fizicki zahtjevnih kucanskih poslova. Sve sto je lagano - moze.
    Lijecnik koji mi je tada vodio IVF rekao je "mirovanje i bez odnosa".
    Nedavno sam razgovarala s jednom drugom lijecnicom koja ne misli tako, ne zagovara bolovanje nakon ET-a ili FET-a i smatra da će se trudnoca odrzati (ili neće) bez obzira na to.
    To mi je u svakom slucaju utjesno, jer s obzirom na posao radije ne bih prvih 12 tjedana mirovala kao u prvoj trudnoci...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •