Mi se nikad nismo naručivali. Evo, pregledala sam sve papire i nema tamo ni jednog drugog broja telefona. Ne znam ni da li se moguće naručiti. Nismo imali nikakvu vezu niti sam tamo ikoga poznavala. Po uputi pedijatra otišli smo ponedjeljkom oko 8 sati u ambulantu (liječnici su podijeljeni po danima, dr. Rak je radio ponedjeljkom - lista s rasporedom visi u toj čekaonici) i dali papire na šalter. Nakon toga - kampiranje od nekih sat vremena, kako kad, jer kroz istu ambulantu ulaze i pacijenti za bolničko liječenje. Nosili smo vodu, štapiće, slikovnice... sada nosimo mp3 i knjige... he he he... Znalo se dogoditi i da ne čekamo dulje od pola sata, ali to su iznimni slučajevi. Nisam bila gore od prošlog ljeta, pa ne znam da li se nešto promijenilo.
Evo kontakata koje sam našla na internetu - tu ima na kraju nekih brojeva telefona: http://www.kb-merkur.hr/index.php?vi...tent&Itemid=54
Možda da pitaš svog pedijatra imaju li oni kakav broj za koji mi obični smrtnici ne znamo. Kad je sin bio na operaciji, isto nismo zvali nego smo odlazili "na noge" pitati kako je dijete.
Trik koji je koristila susjeda (a i mi jednom, slučajno, kad se sinu nakon bazena jako začepilo uho) je otići na hitnu - popodne ili subotom, čak i bez uputnice.

Odgovori s citatom