-
Već je bilo spominjano, za pregled uha ja bih ti preporučila Marna u Klaićevoj, a (također iz Klaićeve) spominjao se i Tolić. Mislim da se kod njih može doći i bez naručivanja, ono tipa dođeš rano ujutro i čekaš, samo nazovi prije Klaićevu da vidiš kojim danima rade. Mislim da se pisalo kako Marn radi i privatno. Također mislim da se na forumu pisalo kako na Šalati više nema ORL za djecu, e sad da li nema ambulante to ne znam, ali bolničkog odjela više nema.
Inače, ako iz uha curi GNOJ, radi se o upali srednjeg uha i taj gnoj ima specifičan rezak miris tako da se teško može pomiješati s nekim drugim iscjetkom (tko ga jednom omiriše više ga ne zaboravlja). Ako se u tako gnojno uho ukapa hidrogen, on jaaaako pjeni. Upala srednjeg uha boli k'o vrag, ne mora biti praćena visokom temperaturom (moj T. NIKADA nije imao temperaturu, a gnojnih upala imao je nekoliko) i kad pukne bubnjić i gnoj izađe van, djetetu u pravilu bude lakše. Uzastopne upale uha mogu oštetiti sluh, bilo privremeno radi zadržavanja tekućine u srednjem uhu bilo trajno, i tu se slažem s Peterlin, antibiotik je u tom slučaju daleko manje zlo. I također potpisujem, nos i uho su povezani, uho se čuva pravilnom higijenom nosa (već sam u nekoliko prilika napisala, nama je Marn rekao 'ne šprickati, ne kapati, nego NALITI fiziološku u nos, i ne dozvoliti da nos bude neprohodan ili zaštopan', jer manja je šteta od isušene sluznice nosa radi upotrebe kapi za nos nego radi upaljenog uha).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma